Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή του δίνει 2χρονο κοριτσάκι – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Εγκαύματα σε ποσοστό 60% υπέστη το κοριτσάκι 22 μηνών στη Θεσσαλονίκη έπειτα από ανάφλεξη που προκλήθηκε εξαιτίας του ανεφοδιασμού του αυτοκινήτου με βενζίνη.

Μάχη δίνει στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το2χρονο κοριτσάκι από χωριό του Δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, μετά από ανάφλεξη που σημειώθηκε την ώρα που ο 28χρονος πατέρας της έβαζε βενζίνη στο ΙΧ του, με μπιτόνι, στην αυλή του σπιτιού τους.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε ανύποπτη στιγμή. Ο 28χρονος πατέρας του παιδιού αφού είχε εφοδιάσει με βενζίνη το μηχανάκι του με βενζίνη, το ξαναγέμισε για να εφοδιάσει και το αυτοκίνητο. Το μικρό αγγελούδι αμέριμνο έτρεξε στην αγκαλιά του και τότε, εξαιτίας της ποιότητας του υφάσματος του φορέματος του παιδιού δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Τα ρούχα του παιδιού σε κλάσματα του δευτερολέπτου τυλίχθηκαν στις φλόγες με τον πατέρα του παιδιού και τον παππού του να προσπαθούν να σβήσουν τις φλόγες με τα χέρια. Οι δύο άντρες μάλιστα έσκισαν τα ρούχα του παιδιού του παιδιού για να μην καεί με τα χέρια που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Φέρει εγκαύματα στο 60% του σώματός του

Το άτυχο κοριτσάκι φέρει τα σοβαρότερα τραύματα από το περιστατικό καθώς υπέστη εγκαύματα στο 60% της επιφάνειας του κορμιού του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Παπαγεωργίου και από εκεί με αεροδιακομιδή στο «Αγλαΐα» όπου και νοσηλεύεται, ενώ για καλή του τύχη δεν προκλήθηκε βλάβη σε ζωτικά όργανα.

The post Θεσσαλονίκη: Μάχη για τη ζωή του δίνει 2χρονο κοριτσάκι – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

4 νέοι τρόποι να κάνεις reboot στη σχέση σου

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Απίστευτο! Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες φωνάζουν στο κρεβάτι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More