Ερντογάν για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης – Το μήνυμα στα social για την 571η επέτειο

Στο γνωστό ύφος με «κορώνες» και ένα μήνυμα του Τούρκου προέδρου που «ανέβασε» στα κοινωνικά δίκτυα η Διεύθυνση Επικοινωνιών, αναφέρεται στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης από τους Οθωμανούς.

Στο μήνυμά του, ο Ερντογάν είπε: “Συγχαίρω την 571η επέτειο από την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, μια από τις θαυμάσιες νίκες της παγκόσμιας ιστορίας και της ιστορίας μας. Για να κατανοήσουμε το πνεύμα της κατάκτησης, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε πώς κατακτήθηκε αυτή η ευλογημένη νίκη Η στρατιωτική ιδιοφυΐα, η επιμονή και η αποφασιστικότητα του ηρωικού μας στρατού και η νίκη του αγαπημένου μας έθνους.” η ανεκτική και δίκαιη διοίκηση του μεγάλου πολιτικού Φατίχ Σουλτάν Μεχμέτ», είπε.

Δηλώνοντας ότι η Κωνσταντινούπολη είναι από τις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο, ο Ερντογάν είπε: «Η Κωνσταντινούπολη, η οποία κουβαλά τα ίχνη της ιστορίας της μέχρι σήμερα και αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους καλλιτέχνες, συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς πόλεις στον κόσμο. Οι επιχειρήσεις, τα οικονομικά, το εμπόριο, η τέχνη, ο πολιτισμός και το κέντρο πεποιθήσεων της χώρας μας στην εποχή μας Η πίστη, η αποφασιστικότητα και η επιμονή του σουλτάνου Μεχμέτ του Πορθητή και των ηρωικών στρατιωτών του όταν κατέκτησαν την Κωνσταντινούπολη μας εμπνέουν σήμερα να πετύχουμε τον στόχο του «Αιώνα της Τουρκίας». , με την ευκαιρία της 571ης επετείου από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης, κληρονομούμε αυτή τη μοναδικής ομορφιάς παγκόσμια πόλη «Τιμώ τον Φατίχ Σουλτάνο Μεχμέτ και τους αγαπημένους μας μάρτυρες με έλεος, σεβασμό και ευγνωμοσύνη και χαιρετίζω όλους τους πολίτες μας με τα πιο εγκάρδια αισθήματά μου. .”

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Mayıs İstanbul’un Fethi’nin 571. yıl dönümü mesajı:

Dünya tarihinin ve tarihimizin muhteşem zaferlerinden biri olan İstanbul’un Fethi’nin 571. yıl dönümünü kutluyorum.

Fethin ruhunu anlamak için, bu mübarek zaferin nasıl…

— T.C. İletişim Başkanlığı (@iletisim) May 29, 2024

The post Ερντογάν για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης – Το μήνυμα στα social για την 571η επέτειο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More