Βενζίνη: «Γρίφος» οι τιμές στα πρατήρια το φετινό καλοκαίρι – Πως θα διαμορφωθούν

Η εκτίμηση των πρατηριούχων για τις τιμές της βενζίνης το φετινό καλοκαίρι

Στο 1,90 λεπτά το λίτρο διαμορφώνεται κατα μέσο όρο στο νομό Μαγνησίας η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης ενώ στο 1,60 λεπτά το λίτρο κυμαίνεται η τιμή του πετρελαίου κίνησης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο TheNewspaper.gr η πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών Μαγνησίας Βασιλική Κοντοχρήστου αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο που να διαταράξει την ηρεμία στη Μέση Ανατολή δεν θα έχουμε αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων στην έναρξη της φετινής καλοκαιρινής περιόδου. Οι διεθνείς τιμές των καυσίμων όσο θα παραμένουν σταθερές χωρίς διακυμάνσεις προς τα πάνω αυτόματα και οι τιμές στη Μαγνήσια θα παραμένουν στα σημερινά επίπεδα.

The Newspaper

Ωστόσο όπως επισημαίνει η κ Κοντοχρήστου «έχουμε συνηθίσει πλέον στις ακριβές τιμές των καυσίμων αφού σε σύγκριση με το 2019 ήταν τουλάχιστον 50 με 60 λεπτά χαμηλότερες»

The post Βενζίνη: «Γρίφος» οι τιμές στα πρατήρια το φετινό καλοκαίρι – Πως θα διαμορφωθούν first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ρωσικά πολεμικά πλοία έφτασαν στη Βενεζουέλα

Καθησυχαστικός ο Άκης Τσελέντης για τους δύο σεισμούς στην Κρήτη: «Κανένας λόγος ανησυχίας»

Τι γίνεται όταν μια πολυβραβευμένη κουζίνα ανοίγει τις πόρτες σε δυο άμπαλους youtuber; Το αποτέλεσμα είναι καταστροφικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More