Survivor 28-5: Χαμός με Φάνη, Γκιουλέκα και Δαλάκα – Τι άλλο έδειξε το trailer!

H κατάσταση ξεφεύγει στο Survivor και έρχονται τα πάνω-κάτω!

Survivor 28-5: Άχαστο είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor, όπου και πάλι τα πράγματα ξεφεύγουν για τα καλά.

Όπως είδαμε και στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι Κόκκινοι κάνουν… χοντρό πέσιμο στον Φάνη και τον αποκαλούν ανοιχτά πλέον κλέφτη.

Αυτό συνεχίζεται όπως βλέπουμε στο trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ, με τον Φάνη για ακόμα μία φορά να αναφέρει ότι έχει δεχτεί κάθε είδους επίθεση από τους αντιπάλους του.

Ενώ την ίδια στιγμή τονίζει ότι οι Κόκκινοι ακολουθούν ό,τι πει η Κατερίνα Δαλάκα και την έχουν σα «Βασίλισσα», ενώ με τη σειρά της και αυτή συνεχίζει τις επιθέσεις προς τον πρόσωπο του.

Σίγουρα μιλάμε για μία κόντρα που κρατάει εδώ και πολύ καιρό και δε φαίνεται να τελειώνει μέχρι να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 28-5: Ποιος θα πάρει την ασυλία!

Η τρίτη ασυλία είναι το μοναδικό που θέλουν οι δύο ομάδες και για ακόμα μία φορά θα δώσουν τα πάντα μέσα στο στίβο μάχης.

Ωστόσο και εκεί δε γίνεται να πνεύματα να ηρεμήσουν με τίποτα, με τον Γιώργο Γκιουλέκα να τη… λέει στον Φάνη, ο οποίος γελούσε μαζί με τον Ντάνιελ.

Μάλιστα ο Φάνης δεν καταλαβαίνει την ειρωνεία που έχει στο πρόσωπο του ο Γιώργος Γκιουλέκας και συνεχίζει να τον ρωτάει, χωρίς όμως να πάρει απάντηση.

Ενώ γυρνώντας στον πάγκο του, είπε ξεκάθαρα ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα μαζί του. Στα αγωνιστικά, εμείς ήδη σας έχουμε κάνει την πρώτη μας εκτίμηση, ωστόσο πάντα θα πρέπει να περιμένετε και το οριστικό Survivor Spoiler.

Δείτε το trailer του Survivor:

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 28-5: Χαμός με Φάνη, Γκιουλέκα και Δαλάκα – Τι άλλο έδειξε το trailer! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More