Fashion οδηγός: Πως να φορέσεις το λευκό παντελόνι το καλοκαίρι

Αν σου αρέσει και εσένα το λευκό χρώμα το καλοκαίρι ή έχεις εκατοντάδες λευκά παντελόνια στην ντουλάπα σου, πρέπει να μείνεις για να δεις τι έχω για εσένα. Το λευκό χρώμα εξάλλου, είναι το must της καλοκαιρινής σεζόν μιας και θα το δεις παντού. Όχι αδίκως φυσικά! Ταιριάζει τέλεια σε όλες και με το καλοκαιρινό μαύρισμα αναδεικνύεται τέλεια!

Έτσι και εγώ αποφάσισα να σου δείξω ένα κοινό ρούχο που σίγουρα έχεις στην ντουλάπα σου, το λευκό παντελόνι. Ένα υπέροχο κομμάτι που φοράς ξανά και ξανά το καλοκαίρι και ταιριάζει με όλα. Ωστόσο ο fashion οδηγός που θα δεις παρακάτω θα σου μάθει όλα τα μυστικά για τους πιο τέλειους συνδυασμούς! Πάμε να δούμε λοιπόν, πως να φορέσεις το λευκό παντελόνι το καλοκαίρι και πάρε τις καλύτερες ιδέες για να απογειώσεις τα look σου!

Πως να φορέσεις το λευκό παντελόνι το καλοκαίρι

 Total white look με άσπρο παντελόνι- Καλοκαιρινά outfits

Ξεκινάμε, με ένα πολύ συνηθισμένο τρόπο να φορέσεις το λευκό σου παντελόνι. Το total white look δίνει αυτήν την απόλυτη αίσθηση του καλοκαιριού σε νησί πίνοντας cocktails που την αγαπάμε. Ακόμη, είναι πολύ εύκολο να το δημιουργήσεις χρειάζεσαι απλά ένα άσπρο μπλουζάκι της επιλογής σου είτε είναι πουκάμισο είτε T-Shirt, ότι θες εσύ και είσαι έτοιμη. 6 Tips για ένα σωστό Total white ντύσιμο!

 Boho ντύσιμο με άσπρο παντελόνι

Προχωράμε σε έναν δικό μου προσωπικά αγαπημένο συνδυασμό που κάνω ξανά και ξανά το καλοκαίρι. Το boho ντύσιμο με άσπρη παντελόνα είναι ό,τι πιο στιλάτο μπορείς να φορέσεις τους καλοκαιρινούς μήνες. Για το πάνω μέρος χρειάζεσαι μια μπλούζα όπως βλέπεις στις φωτογραφίες ή αλλιώς και το άσπρο T-Shirt δουλεύει μια χαρά. Το μυστικό για αυτό το look είναι τα πολλά κοσμήματα που θέλω να μην τα τσιγκουνευτείς. Πώς να αποκτήσεις ένα κομψό boho στυλ!

Τρόποι να φορέσεις το λευκό παντελόνι

Kαλοκαιρινό ασπρόμαυρο look- Ντυσίματα για καλοκαίρι

Στην συνέχεια έχουμε έναν επίσης υπέροχο τρόπο να φορέσεις το άσπρο παντελόνι. Πρόκειται για το ασπρόμαυρο ντύσιμο το οποίο είναι τέλειο τους καλοκαιρινούς μήνες και σίγουρα μπορείς να το φτιάξεις με ότι έχεις στην ντουλάπα σου. Χρειάζεσαι ένα μαύρο τοπ (εγώ προτιμώ strapless) και το λευκό σου παντελόνι ή τζιν. Για να τονίσεις την διαφορά μεταξύ άσπρου-μαύρου φόρεσε και μαύρα σανδάλια ή κράτα μια μαύρη τσάντα. Μοντέρνα ασπρόμαυρα outfits για το γραφείο!

Denim ντύσιμο με λευκό παντελόνι

Συνεχίζουμε με έναν συνδυασμό που πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν. Το χρώμα τζιν ταιριάζει υπέροχα με το άσπρο και ίσως είναι ο συνδυασμός που έψαχνες για φέτος το καλοκαίρι. Αν έχεις στην ντουλάπα σου λοιπόν κάποιο τζιν τοπ τότε πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις με λευκό παντελόνι! Τέλειο outfit για βραδινές καλοκαιρινές βόλτες, αν το συνδυάσεις με πέδιλα. 5 Must γυναικεία πέδιλα και παντόφλες για τις διακοπές!

Λεοπάρ look με λευκό παντελόνι- Καλοκαιρινοί συνδυασμοί

Τέλος, σου έχω μια επιλογή που αναδεικνύει υπέροχα το άσπρο χρώμα. Τα animal print σχέδια και συγκεκριμένα το λεοπάρ είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο με τα άσπρα παντελόνια σου. Μάλιστα μπορείς να το προσθέσεις στο look σου σε διάφορες μορφές του όπως είναι τα παπούτσια αξεσουάρ, τσάντες και άλλα πολλά! Animal print: Η απόλυτη τάση στη μόδα

The post Fashion οδηγός: Πως να φορέσεις το λευκό παντελόνι το καλοκαίρι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Χρώματα μαλλιών Καλοκαίρι 2024: Δες τις 4 μεγαλύτερες τάσεις

5 Φούστες Mango που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι

6 Must-have σορτσάκια Zara για να βγάλεις το καλοκαίρι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More