Τραγωδία στον Πύργο: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο

Σήμερα το πρωί, μια τραγωδία συγκλόνισε την τοπική κοινότητα του Πύργου, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews, ο άτυχος άνδρας, οδηγώντας το αυτοκίνητό του, προσπάθησε να διασχίσει τις γραμμές του τρένου στην οδό Κολυρίου. Η προσπάθειά του όμως είχε μοιραία κατάληξη, καθώς παρασύρθηκε από ένα διερχόμενο τρένο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο ηλικιωμένος που απεγκλωβίστηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο λόγω σύγκρουσής του με διερχόμενη αμαξοστοιχία στην οδό Κολυρίου, Δήμο Πύργου Ηλείας, παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού πραγματοποιήθηκε από 7 πυροσβέστες με τη χρήση 3 οχημάτων.

Χωρίς τις αισθήσεις του #απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένος από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο συνεπεία σύγκρουσης του με διερχόμενη αμαξοστοιχία επί της οδού Κολυρίου, στο δήμο Πύργου Ηλείας και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 7 #πυροσβέστες με 3 οχήματα

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) May 28, 2024

Παρά τις προσπάθειες των σωστικών συνεργείων, ο άνδρας δεν κατάφερε να επιβιώσει και διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο του Πύργου.

Η ανακοίνωση αυτού του περιστατικού έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινότητα, ενώ προειδοποιεί για τους κινδύνους της παράνομης διάσχισης των γραμμών του τρένου.

Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος.

Και δεύτερο τροχαίο μετά απο λίγα λεπτά

Στο μεταξύ στο ίδιο σημείο μόλις πέντε μέτρα πιο πέρα στην διασταύρωση Κολυρίου και στην Εθνική Οδό Πύργου – Αρχ. Ολυμπίας συνέβη με διαφορά λίγων λεπτών και δεύτερο τροχαίο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ακόμη ατόμου. Ειδικότερα συγκρούσθηκαν δύο αγροτικά οχήματα και τραυματίσθηκε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Παράλληλα, επαναλαμβάνεται η έκκληση προς τους οδηγούς να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας και να σέβονται τις προειδοποιητικές σημάνσεις στις διαβάσεις των σιδηροδρομικών γραμμών, προκειμένου να αποφεύγονται ανάλογα ατυχήματα στο μέλλον.

The post Τραγωδία στον Πύργο: Τρένο παρέσυρε αυτοκίνητο first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Βουλή: Κατατέθηκε τροπολογία για τη δημιουργία δωματίων προσωπικού ξενοδοχείων

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια – Άπιαστο όνειρο οι καλοκαιρινές διακοπές

Ποιος είναι ο 69χρονος καρδιοχειρουργός Μασούτ Πεζεσκιάν που εξελέγη νέος πρόεδρος του Ιράν

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More