Μαρούσι: «Άκουσα ένα μπαμ – Η καθηγήτριά μας χτύπησε» – Μαρτυρίες μαθητών μετά την επίθεση με αυγά

Μαθητές του Γυμνασίου στο οποίο έλαβε χώρα η επίθεση με αυγά και κροτίδες από εξωσχολικούς μιλούν στο Newsbomb.gr και περιγράφουν όσα εκτυλίχθηκαν

«Πέταξαν δυναμιτάκι στην καθηγήτρια», είπε σε αποκλειστικές δηλώσεις στο Newsbomb.gr μαθητής του 6ου Γυμνασίου Αμαρουσίου, μετά την επίθεση που δέχθηκε η εκπαιδευτικός από εξωσχολικούς μαθητές, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί και η αστυνομία να προχωρήσει σε εννέα προσαγωγές ανηλίκων.

Ο μαθητής είπε χαρακτηριστικά πως «ήρθαν μαθητές από άλλο γυμνάσιο, τους οποίους δεν γνωρίζω, και άρχισαν να μας πετούν αυγά, “νερόμπομπες” και μας έκαναν “μπάνιο”». Συμπλήρωσε ότι «έριξαν στο αμάξι μιας καθηγήτριας ένα δυναμιτάκι. Εκείνη πήγε να κλείσει τον συναγερμό και της έριξαν άλλο κοντά στο πόδι. Τραυματίστηκε». Ο μαθητής μιλώντας στο Newsbomb.gr εξήγησε πως πρόκειται για καθηγήτρια Γαλλικών.

«Ήμουν στο προαύλιο και καθώς πήγαινα στο πίσω προαύλιο, κάποιοι μαθητές μου πέταξαν “μπόμπες” και με έκαναν μούσκεμα. Άκουσα ένα μπαμ και έπειτα άκουσα τον συναγερμό. Έμαθα πως η καθηγήτριά μας χτύπησε, αλλά είναι καλά», είπε μια μαθήτρια της Α΄ τάξης του 6ου Γυμνασίου, μιλώντας στο Newsbomb.gr. Πρόσθεσε πως κάποιοι πετούσαν αυγά και κάποιοι άλλοι “νερόμπομπες”. Η ίδια είπε πως μία ακόμα κοπέλα χτυπήθηκε με αυγό στο κεφάλι.

Ένας άλλος μαθητής της Α΄ Γυμνασίου δήλωσε πως γύρω στις 11:οο το πρωί, «μόλις είχαμε βγει στο προαύλιο, ήρθαν κάποια παιδιά από άλλο σχολείο, δεν ξέρουμε από ποιο, και πετούσαν “νερόμπομπες” και αυγά στην αρχή. Μετά, όταν μια κυρία πήγε στο προαύλιο, της πέταξαν δυναμιτάκι δίπλα στο πόδι της». Εξήγησε πως η καθηγήτρια τραυματίστηκε -όχι πολύ σοβαρά- λόγω των θραυσμάτων. Ωστόσο, ο μαθητής δήλωσε στο Newsbomb.gr πως δεν φοβήθηκαν, ενώ ανέφερε ότι το φαινόμενο είναι συνηθισμένο, «αλλά πρώτη φορά πέταξαν “νερόμπομπες” μέσα στο σχολείο».

Μαθητής της Β΄ τάξης δήλωσε πως ήταν στο προαύλιο κάνοντας γυμναστική όταν ήρθαν μαθητές από άλλο σχολείο αυτής της περιοχής και πέταξαν αυγά, “νερόμπομπες και μία κροτίδα. Μάλιστα, είπε πως μία κροτίδα χτύπησε το αμάξι μιας καθηγήτριας. «Η καθηγήτρια πήγε να κλείσει τον συναγερμό και μία άλλη κροτίδα την πέτυχε στο πόδι».

Τέλος, μαθητής της Α΄ γυμνασίου είπε πως κατά τη διάρκεια του διαλείμματος άκουσε ένα τεράστιο μπαμ. «Αναρωτήθηκα τι ήταν και είδα ότι διάφοροι μαθητές και καθηγητές έτρεχαν πολύ βιαστικά και ανήσυχα. Απ’ όσο άκουσα μετά, ήταν περίπου 10 ανήλικοι που είχαν ρίξει αυγά και δυναμιτάκια».

Να σημειωθεί πως η καθηγήτρια, η οποία τραυματίστηκε δεν επιθυμούσε τη μεταφορά της σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκπαιδευτικός μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσουν μήνυση.

Πηγή

The post Μαρούσι: «Άκουσα ένα μπαμ – Η καθηγήτριά μας χτύπησε» – Μαρτυρίες μαθητών μετά την επίθεση με αυγά first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

6 τρόποι να δημιουργήσεις θετικό momentum στη ζωή σου

Στην Επετειακή Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ ο Γιώργος Γεραπετρίτης

Ξάνθη: Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More