Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 28 Μάϊου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 28η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ευνοούνται σχέσεις και συνεργασίες

Με μεγαλύτερη εξωστρέφεια έρχεται η σημερινή μέρα, ενώ υπάρχει περισσότερη «πλανητική» αρμονία. Η Σελήνη στον Υδροχόο σχηματίζει υπέροχες όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους που ενισχύουν την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδουν γοητεία στον λόγο μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Η Σελήνη μάλιστα από τον Υδροχόο επειδή θα βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό κάνει την μέρα εξαιρετικά θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Ταυτόχρονα σήμερα πραγματοποιείται το εξάγωνο του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, μια εξαιρετική όψη για να είμαστε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, για να είμαστε μεθοδικοί, να έχουμε επιτυχία σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο – Δημιουργικές συζητήσεις, θετικά αποτελέσματα

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, είναι μία θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, αυτοσυγκράτηση, αντικειμενικός τρόπος σκέψης, χαλιναγωγημένη αντίδραση. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς, θα υπάρξει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα. Φεύγει η αδιαλλαξία, ο τρόπος σκέψης θα βοηθήσει να δοθούν λύσεις, στις επαγγελματικές σχέσεις το κλίμα θα είναι συνεργάσιμο.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα μπορέσουν να συνεννοηθούν, να συζητήσουν ανοιχτά και να τακτοποιήσουν υποθέσεις που δημιουργούν ανασφάλεια ή αμφιβολία. Ευνοούνται οι μακροχρόνιοι δεσμοί, ίσως να υπάρξουν αποφάσεις δέσμευσης ή αποκατάστασης. Στις περιπτώσεις που προκύψουν καινούργιες σχέσεις θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σταθερά με σοβαρές βλέψεις.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να υπάρξουν κυκλοθυμίες, σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές εναλλαγές. Απαραίτητη θα είναι η συναισθηματική και εσωτερική ισορροπία, οι αντιδραστικοί και παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν τις έμφυτες τους τάσεις.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει ευχάριστα ανοίγματα, βελτιώνονται οι σχέσεις, θα υπάρξουν τυχερά συμβάντα που θα ανανεώσουν τις επαφές και τα συναισθήματα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, δεν θα λείψουν οι ευχάριστες συναναστροφές, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη από τον φιλικό σας Υδροχόο συναντά σε θετικές όψεις τριγώνου τους πλανήτες στους Διδύμους κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας, η σημερινή όπως και η αυριανή μέρα ευνοούν ιδιαίτερα. Μη χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την ερωτική σας ζωή! Με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις ή οικονομικές συμφωνίες.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Υδροχόο σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να κάνετε ένα επαγγελματικό σας όνειρο πραγματικότητα. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανό να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, π.χ. τον πατέρα σας, τον εργοδότη σας. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τους πλανήτες στους Διδύμους μπορεί να φέρουν και μια οικονομική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ευνοούνται οι συζητήσεις με τους συνεργάτες σας, η συλλογική δουλειά και το να οργανώσετε καλύτερα κάποιον μελλοντικό σας στόχο.

Δίδυμοι

Καλώς ή κακώς εκπροσωπείτε ένα από τα πιο επικοινωνιακά και κοινωνικά ζώδια και σήμερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους ο τομέας της επικοινωνίας και των επαφών θα πάρει… φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά επαγγελματικά μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις μέσω skype, zoom, κλπ., είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και να σχεδιάσετε κι ένα ταξίδι. Το εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να δείξει για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο και κάποιες παρασκηνιακές επαγγελματικές συζητήσεις.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα καλύτερα να είστε πιο επιφυλακτικοί στα συμπεράσματα σας και να μη βιάζεστε να κρίνετε μια κατάσταση μόνο από αυτό που φαίνεται. Προσέξτε επίσης και τα οικονομικά σας. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας, γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς η Σελήνη σχηματίζει υπέροχες όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να κάνετε επωφελείς συζητήσεις με συνεργάτες και φίλους και να οργανώσετε καλύτερα τους στόχους σας.

Λέων

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα αγαπητοί μου Λέοντες καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας στον Υδροχόο και θα σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Όμως μη βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή. Κερδίστε λίγο χρόνο να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Τις απογευματινές ώρες τα πράγματα θα είναι πιο θετικά κι ενδεχομένως μια κουβέντα με έναν φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή με έναν συνεργάτη μπορεί να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια. Ωραία μέρα και για την ερωτική σας ζωή. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να συζητήσετε μια σοβαρή επαγγελματική πρόταση σήμερα.

Παρθένος

Οι όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους μπορεί να σας κάνουν να ψάχνετε την τελειότητα στα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα και να είστε πιο αυστηροί απέναντι στον εαυτό σας και τους άλλους. Αυτό όμως δεν οδηγεί μακροπρόθεσμα σε καλό αποτέλεσμα, γιατί μπορεί να χάσετε περισσότερο χρόνο κοιτώντας και την παραμικρή λεπτομέρεια και να σας ξεφύγει η προθεσμία. Παρόλα αυτά, οι όψεις αυτές μπορεί να φέρουν μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σ’ ένα οικονομικό ζήτημα. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να βοηθήσει σε θέματα επαγγελματικής οργάνωσης, ταξιδιών, προώθησης της δουλειάς σας.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι από τις ιδιαίτερα θετικές της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σχηματίζει θετικές όψεις με τους πλανήτες στους Διδύμους και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό, η σημερινή μέρα προσφέρεται από κάθε άποψη όπως και η αυριανή. Ακόμη οι βραδινές ώρες έχουν κάτι ευχάριστο και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να χαλαρώσετε με το σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να οργανώσετε καλύτερα θέματα των επαγγελματικών, αλλά και σε οικονομικές συμφωνίες αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις και κούραση, αλλά οι θετικές όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους θα σας βοηθήσουν να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολα να καταπατηθούν, καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα κι ακόμη και οι πιο σκληροπυρηνικοί Σκορπιοί δύσκολα μπορεί να χαλάσετε χατίρι σε αυτούς που αγαπάτε. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από τον χώρο εργασίας αν είστε μόνες-οι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να επισφραγίσει με τον καλύτερο τρόπο μια επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Τοξότες καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Μάλιστα οι όψεις με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ήλιο στους Διδύμους μπορεί να σας βρίσκουν να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση της, τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Οι θετικές αυτές όψεις φυσικά θα μπορούσαν να παίξουν κι ένα θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή! Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο μπορεί να σας βοηθήσει να συστηματοποιήσετε τις προσπάθειες σας για καλύτερη υγεία και φυσική κατάσταση αλλά και στη δουλειά.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα προσελκύει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας συνεργασίας. Από την άλλη προσέξτε τα έξοδα σας γιατί μπορεί να σας πιάσει να κάνετε αγορές για το σπίτι ή για τον εαυτό σας ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Οι θετικές όψεις της Σελήνης από τον Υδροχόο με τους πλανήτες στους Διδύμους δείχνουν ότι μπορεί να ακούσετε έναν θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας ή να έχετε ευχάριστες επαφές στον χώρο εργασίας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Κρόνο είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό για να κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις, μολονότι μπορείτε να αξιοποιήσετε την όψη και στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο σας κάνοντας την Τρίτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και ωραίες όψεις της Σελήνης από το ζώδιο σας με τους πλανήτες στους Διδύμους που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή. Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου είναι βοηθητικό αν θέλετε να οργανώσετε τον χώρο του σπιτιού, να συζητήσετε σοβαρά με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ή να δείτε πιο λεπτομερώς θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.

Ιχθύες

Η πορεία της Σελήνης σήμερα στον Υδροχόο και στον 12ο Ηλιακό σας οίκο μπορεί να σας κάνει να νιώθετε λίγο περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι στο σπίτι ή σε μια κατάσταση και δεν έχετε πολλά κέφια για επικοινωνία ή να μοιραστείτε έστω το πώς νιώθετε με άλλους. Όμως καλύτερα να μην το κάνετε αυτό αφού δεν βοηθά και την ψυχολογία σας. Μιλήστε με ένα έμπιστο φίλο-η, με τον σύντροφό σας, με κάποιον που νιώθετε ασφαλείς να πείτε και πράγματα τα οποία δεν θα μοιραζόσασταν με πολύ κόσμο. Από την άλλη ίσως νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση. Με το εξάγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο πάντως φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχουν θετικά νέα για κάποιο επαγγελματικό σας ζήτημα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

The post Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 28 Μάϊου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Ελβετία: Τέσσερις νεκροί και δύο αγνοούμενοι έπειτα από καταρρακτώδεις βροχές

Σκλήρυνση κατά Πλάκας: Μπορεί η μεσογειακή διατροφή να βοηθήσει τα άτομα με την αυτοάνοση νόσο να διατηρήσουν τις δεξιότητες σκέψης;

Κικίλιας: «Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στη Σταμάτα – Μικρές αναζωπυρώσεις στην Κερατέα»

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More