Αιγάλεω: «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου» – Τι αναφέρει το θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Μια εβδομάδα έχει περάσει από το τραγικό περιστατικό ξυλοδαρμού σε βάρος ενός ζευγαριού στη μέση του δρόμου στο Αιγάλεω. Μάλιστα πάτησαν με το αμάξι τους τον άτυχο άνδρα

Πιο συγκεκριμένα, ασύλληπτοι παραμένουν μέχρι και σήμερα οι νταήδες που ξυλοκόπησαν το ζευγάρι, με την γυναίκα και θύμα του περιστατικού να μιλά στην κάμερα του MEGA, αναφέροντας πως φοβάται να βγει ακόμη και από το σπίτι της. Η ίδια εξήγησε πως η Αστυνομία δεν της προσέφερε καμία προστασία και πως της είπα «αφού έβαλες δικηγόρο από εδώ και πέρα είναι δουλειά του».

Η Αστυνομία αναζητά τους τρεις άνδρες που προχώρησαν στην τραγική αυτή πράξη στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης. Η άτυχη γυναίκα περιέγραψε πως η μανία των δραστών ήταν τέτοια που ο άνδρας της έχει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι και τα χέρια του αλλά και η ίδια στο μάτι της.

The post Αιγάλεω: «Φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου» – Τι αναφέρει το θύμα άγριου ξυλοδαρμού first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Φωτιά στο Λουτράκι

Η πορεία του καπνού από την Κερατέα έως τη Κρήτη – Ταξίδεψε 235 χλμ σε 3 ώρες

Δεν φαντάζεστε τι βρήκε μέσα σε αυτό το γιγάντιο αυγό (vid)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More