Αυτό είναι το λαδάκι που θα εξαφανίσει τη ψαλίδα από τα μαλλιά σου

Ταλαιπωρείσαι συνέχεια από τη ψαλίδα στα μαλλιά; Σε καταλαβαίνω απόλυτα, φιλενάδα μου, γι΄ αυτό σήμερα θα σου δείξω το πιο ωραίο λαδάκι μαλλιών που ανακάλυψα και χρησιμοποιώ ασταμάτητα τα τελευταία δύο χρόνια! Πάμε να σου δείξω το μυστικό μου για υγιή, λαμπερά μαλλιά χωρίς ψαλίδα;

Το λαδάκι για το οποίο κάνω λόγο, είναι το λαδάκι μαλλιών της GLISS. Το προϊόν αυτό είναι υπέροχο, διότι κάνει πραγματικά όσα υπόσχεται! Χαρίζει ενυδάτωση στην τρίχα, χωρίς να δημιουργεί βάρος και δίνει τρομερή λάμψη υγείας στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Επιπλέον, βοηθάει αρκετά στο φριζάρισμα και κάνει τη διαδικασία του χτενίσματος πολύ πιο εύκολη. Προστατεύει από τη θερμότητα, όταν στεγνώνεις τα μαλλιά, αλλά και όταν χρησιμοποιείς διάφορα εργαλεία με θερμότητα. Τέλος, μειώνει σε μεγάλο βαθμό τη ψαλίδα και δυναμώνει πολύ τα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο ανθεκτικά!

Το λαδάκι μαλλιών που θα προστατέψει τα μαλλιά σου από τη ψαλίδα

GLISS Oil Essence 6 Miracles

Το λαδάκι της GLISS έχει όσα χρειάζεσαι για να αποκτήσεις τα υπέροχα μαλλιά που ονειρεύεσαι. Περιέχει Macadamia Oil και Vitamin E Acetate, συστατικά τα οποία ενδυναμώνουν και επανορθώνουν την τρίχα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε νωπά όσο και ξηρά μαλλιά, χωρίς ξέβγαλμα. Μπορείς να το βρεις σε πολλά καταστήματα, αλλά και στα περισσότερα σουπερμάρκετ. Το λαδάκι αυτό είναι το πιο σημαντικό προϊόν για τα μαλλιά σου και δεν το ξέρεις ακόμα! Τρέξε να το πάρεις για να δεις μεγάλη διαφορά άμεσα! Βρες το εδώ.

Πώς να το χρησιμοποιήσεις:

1. Σε νωπά μαλλιά αμέσως μετά το χτένισμα

Πρώτος τρόπος να το χρησιμοποιήσεις είναι να απλώσεις μία μικρή ποσότητα του προϊόντος σε νωπά μαλλιά. Αφού λουστείς κανονικά, τηρώντας ολόκληρη την ρουτίνα περιποίησης και καθαρισμού των μαλλιών (σαμπουάν, μαλακτικό κλπ) και αφού τελειώσεις το μπάνιο, χτένισε καλά τα μαλλιά σου. Στη συνέχεια, βάλε μία μικρή ποσότητα στις παλάμες των χεριών σου και άπλωσε ομοιόμορφα από τη μέση των τριχών και κάτω. Σε περίπτωση που έχεις σγουρά μαλλιά και η διαδικασία να τα χτενίσεις σε ταλαιπωρεί, βάλε το λαδάκι με τον ίδιο τρόπο πριν το χτένισμα. Θα καταφέρεις να τα χτενίσεις ευκολότερα και πιο γρήγορα.

Προσοχή: Προϊόντα μαλλιών, όπως λαδάκια, μαλακτικό και μάσκες, τα τοποθετούμε από την μέση των μαλλιών και προς τα κάτω. Διατηρούμε το τριχωτό της κεφαλής (ρίζες) όσο πιο καθαρό και ανεπηρέαστο γίνεται, για να αποφύγουμε διατάραξη της φυσικής λιπαρότητας της επιδερμίδας. Εκτός από αυτό, τα μαλλιά θα διατηρήσουν τον όγκο τους και δε θα χάσουν το σχήμα τους.

2. Σε ξηρά μαλλιά

Μπορείς να φορέσεις το λαδάκι αυτό σε ξηρά, στεγνά μαλλιά επίσης! Όχι, δε θα λαδώσουν τα μαλλιά σου, αν είσαι προσεκτική με την ποσότητα ( εγώ προτείνω ένα ή δύο πατήματα της αντλίας). Άπλωσε πάλι από τη μέση προς τα κάτω με έμφαση στις άκρες. Θα αποφύγεις το φριζάρισμα και τα μαλλιά σου θα είναι πιο λαμπερά και απαλά. Μην ξεχάσεις να δεις και τα 5 Tips για να πεις αντίο στο φριζάρισμα στα μαλλιά.

3. Σε ξηρή, φριζαρισμένη τρίχα με ταλαιπωρημένες άκρες

Ίσως να έχουν περάσει μία ή δύο μέρες από τότε που έπλυνες τα μαλλιά σου και θέλεις να διαρκέσουν για μερικές μέρες ακόμα, αλλά η τρίχα έχει φριζάρει και οι άκρες είναι πιο ξηρές και ταλαιπωρημένες από ποτέ! Η λύση σου είναι πάλι το λαδάκι της GLISS. Εφάρμοσε λίγη ποσότητα στα χέρια και αφού το τρίψεις ελαφρώς, ξεκίνησε να πλέκεις τα δάκτυλά σου ανάμεσα, εστιάζοντας κυρίως στις άκρες.  Ούτε σε αυτή την περίπτωση τα μαλλιά σου θα λαδώσουν, φτάνει να βάζεις σταδιακά λίγο λίγο προϊόν. Οι άκρες θα ηρεμήσουν αμέσως θα δεις αισθητή διαφορά. Τσέκαρε και τα καλύτερα λαδάκια μαλλιών!

4. Χρησιμοποίησε πριν από κάθε έκθεση σε θερμότητα

Μόλις βγήκες από το μπάνιο και θέλεις να στεγνώσεις τα μαλλιά; Αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις ισιωτική πρέσα ή ψαλίδι για μπούκλες, για να φτιάξεις το αγαπημένο σου χτένισμα; Βάλε το λαδάκι! Θα προστατέψει την τρίχα από τη θερμότητα και οι άκρες των μαλλιών δε θα επηρεαστούν. Θα το δεις και μόνη σου, όταν το χρησιμοποιήσεις κι άλλες φορές και η τρίχα θα παραμείνει δυνατή. Η ψαλίδα θα αργήσει για καιρό να ξανάρθει και γι’ αυτό θα το αγαπήσεις!

The post Αυτό είναι το λαδάκι που θα εξαφανίσει τη ψαλίδα από τα μαλλιά σου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Φυσικοί τρόποι που καταπολεμούν το άγχος

Πως να ντυθείς δροσερά και με στυλ όταν έχει ζέστη

4 Καλοκαιρινά λινά σύνολα για να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More