Survivor spoiler 22-5 αποχώρηση: Τι γίνεται με την 4η υποψηφιότητα – Θα έχουμε συμβούλιο;

Survivor spoiler 22-5 αποχώρηση: Τι θα γίνει με το συμβούλιο του νησιού και ποιος θα βγει υποψήφιος σε περίπτωση που αυτό γίνει;

Survivor spoiler 22-5 αποχώρηση: Σε ότι αφορά τους υποψηφίους προς αποχώρηση δεν είναι απαραίτητο το Survivor spoiler. Μετρημένα είναι τα κουκιά, εύκολο να προβλέψει κανείς το τι θα συμβεί στο Survivor. Tα έχουμε πει άλλωστε κι άλλες φορές.

Ωστόσο, το επεισόδιο της Τετάρτης (22/5) είναι λίγο διαφορετικό, αφού ο Φάνης Μπολέτσης τραυματίζεται και σοκάρει όλους τους παίκτες.

Ο παίκτες των Μαχητών φαίνεται να πονάει πολύ και όπως όλα δείχνουν θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τα πάντα λοιπόν είναι ανοιχτά, αφού το trailer δεν μας δείχνουν αν οι παίκτες πάνε για ψηφοφορία στο συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ήδη πάντως τρεις παίκτες βρίσκονται στον… τάκο. Ο Σταμάτης Ταλαδιανός, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Ντάνιελ, ενώ για μονομαχία περιμένει η Δώρα Νικολή από την προηγούμενη εβδομάδα.

Survivor spoiler 22-5 αποχώρηση: Τι γίνεται με την 4η υποψηφιότητα

Σε περίπτωση που πάνε στο συμβούλιο τελικά οι παίκτες, δεν είναι και δύσκολο να πει κανείς ποιον θα δούμε υποψήφιο. Ποιοι θα βγουν απόψε στον τάκο; Κι εσείς δεν χρειάζεστε το Sportime ασφαλώς για κάτι τέτοιο.

Αν χάσουν οι Μπλε, τότε δεν έχουν και πολλές επιλογές. Τέσσερις έμειναν, οι τρεις είναι ήδη στον… τάκο και απομένει μόνο ο Φάνης Μπολέτσης.

Από την άλλη, σε περίπτωση που χάσουν οι Διάσημοι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους θα βγει στον τάκο.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor spoiler 22-5 αποχώρηση: Τι γίνεται με την 4η υποψηφιότητα – Θα έχουμε συμβούλιο; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More