Survivor 23-5: Έξαλλος με τον Χριστόφορο ο Σταμάτης – Τι άλλο έδειξε το trailer (vid)

Με τον αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας και τη μονομαχία παραμονής συνεχίζεται το Survivor σήμερα (23/5).

Survivor 23-5: Λίγες ώρες μετά το σοκ από τον τραυματισμό του Φάνη Μπολέτση η ένταση ανεβαίνει ξανά στο Survivor με τον Χριστόφορο και τον Σταμάτη να έχουν μία αψιμαχία.

Η τελευταία ημέρα της εβδομάδας στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ κρύβει πάντα τις πιο μεγάλες εντάσεις. Λίγο το έπαθλο επικοινωνίας που είναι γνωστό πως είναι αυτό που θέλουν πιο πολύ οι παίκτες, και λίγο η μονομαχία παραμονής στο παιχνίδι, δε θέλει πολλά για να ανάψουν τα αίματα.

Οι παίκτες, όπως φαίνεται στο trailer, για ακόμη μία φορά τα δίνουν όλα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Μία δυσκολία του Σταμάτη όμως στον αγώνα του θα τον εξοργίσει. Ο Σταμάτης φαίνεται πως έχασε τη μπάλα για τον στόχο με αποτέλεσμα να χάσει τον πόντο για την ομάδα του.

Έξαλλος με την τύχη του ο Σταμάτης μονολογεί στον πάγκο για το τι συνέβη. Τότε πετάγεται ο Χριστόφορος ο οποίος προσπαθεί να του κάνει πλάκα όμως όπως φαίνεται δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ο Σταμάτης απαντάει με μπηχτή για το ότι δεν παίζει και η ένταση μεταφέρεται και για την υπόλοιπη ημέρα.

Στο τέλος του επεισοδίου θα δούμε φυσικά τη μονομαχία αποχώρησης. Σταμάτης, Γιώργος, Ντάνιελ και Χριστόφορος τα δίνουν όλα για την παραμονή τους. Ποιος θα είναι ο χαμένος της βραδιάς;

Survivor 23-5: Δείτε όλα όσα έδειξε το trailer

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 23-5: Έξαλλος με τον Χριστόφορο ο Σταμάτης – Τι άλλο έδειξε το trailer (vid) first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More