Survivor: Σκάει σήμερα οικειοθελής αποχώρηση!

Η μια ανατροπή διαδέχεται την άλλη στο Survivor!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor καθώς μία νέα αποχώρηση είναι προ των πυλών. Ποιος παίκτης έχει αποφασίσει να φύγει με τη θέλησή του;

Με… φόντο το έπαθλο για την επικοινωνία, αναμένεται η σημερινή μονομαχία ιδιαιτέρως ανταγωνιστική και ενδιαφέρουσα μεταξύ των τεσσάρων παικτών, που στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τη Δώρα Νικολή για την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο, όμως ο παίκτης που θα ηττηθεί, δεν θα έχει τόσο δύσκολο έργο.

Συγκεκριμένα, η Δώρα Νικολή φαίνεται πως την τελευταία περίοδο έχει… αδειάσει και θέλει από μόνη της να αποχωρήσει από το παιχνίδι και όπως όλα δείχνουν στην επόμενη μάχη θα ηττηθεί, καθώς θα αγωνιστεί πιο… χαλαρά στο τελευταίο της παιχνίδι από το φετινό Survivor.

Τα σωματικά προβλήματα, αλλά και τα ψυχικά μετά το περιστατικό που είχε με τον Χριστόφορο Ταξίδη, δεν την βοηθούν να βρει το «κουράγιο» να αγωνιστεί για την παραμονή της στο νησί. Μάλιστα, απέναντι σε παίκτες όπως η Κατερίνα Δαλάκα, ο Φάνης Μπολέτσης και ο Γιώργος Γκιούλεκας, δεν έχει μεγάλες ελπίδες για τη νίκη και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Πηγή: koubanezos.gr

The post Survivor: Σκάει σήμερα οικειοθελής αποχώρηση! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More