Συνελήφθη ο γιός του Τομ Χανκς: Οδηγούσε στην παραλία της Βενετίας Lamborghini χωρίς πινακίδες

Ο 33χρονος γιός του Τομ Χάνκς δημοσίευσε μια selfie με τη Lamborghini του στα social media

Ο Τσετ Χανκς εντοπίστηκε από την αστυνομία στην παραλία της Βενετίας , λίγο αφότου δήλωσε ότι θα είναι ένα «καλοκαίρι των λευκών αγοριών», όπως αναφέρει η dailymail.co.uk.

Ο 33χρονος σταρ δημοσίευσε μια selfie με τη Lamborghini του στα social media τη Δευτέρα το οποίο φαινόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου καθώς δύο αστυνομικοί πλησίαζαν το όχημά του. .

Το γυαλιστερό, μαύρο σπορ αυτοκίνητο δεν φαινόταν να έχει πινακίδες.

Παρά το δύσκολο ξεκίνημα του «WBS» του, όπως ανέφερε το κίνημα στο Instagram, ο Χανκς εθεάθη να χαμογελά πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του.

Έρχεται μια μέρα αφότου έγινε viral επειδή εξήγησε τον Drake και τον Kendrick Lamar rap beef στον διάσημο πατέρα του, τον βραβευμένο ηθοποιό Tom Hanks .

Ο Τσετ Χανκς συνελήφθη από την αστυνομία στην παραλία της Βενετίας την Τρίτη, λίγο αφότου δήλωσε ότι θα ήταν ένα «καλοκαίρι για το λευκό αγόρι».

Ο νεαρός διευκρίνισε ότι το όνομα του «κινήματός» του δεν είναι φυλετικής φύσης και ότι δεν μιλάει για «λευκό τύπου Τραμπ και Νάσκαρ».

Πηγή

The post Συνελήφθη ο γιός του Τομ Χανκς: Οδηγούσε στην παραλία της Βενετίας Lamborghini χωρίς πινακίδες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αυτός που δε ρισκάρει για σένα δεν είναι για σένα

Discovery Channel – Απίστευτη θεωρία: «Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται στη Βενετία»!

Μυτιλήνη: Άμεση κατάσβεση φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ Πέτρας και Μολύβου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More