Κιλκίς: Οι κινήσεις του κατηγορούμενου πριν τον πυροβολισμό – Το παρελθόν των 3 συνεργών του θύματος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τα δευτερόλεπτα εκείνα πριν ο κατηγορούμενος κτηνοτρόφος αρπάξει την καραμπίνα και πυροβολήσει με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του θύματος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία, το θύμα μαζί με ακόμα τρία άτομα, συγγενείς μεταξύ τους, οι δύο εκ των οποίων ανήλικοι, προσέγγισαν το δωμάτιο που κοιμόταν ο κτηνοτρόφους δίπλα στο μαντρί του στις Μουριές Κιλκίς.

Ο ένας εκ των δύο ανηλίκων εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία που είχε με τον κτηνοτρόφο, καθώς στο παρελθόν είχε εργαστεί στην κτηνοτροφική του μονάδα, κατάφερε να τον πείσει να βγει έξω από το δωμάτιο και στη συνέχεια με χρήση βίας να τον ακινητοποιήσουν το θύμα και ο ενήλικας συνεργός του με σκοπό οι δύο ανήλικοι να μπουν στο δωμάτιο και να αναζητήσουν τυχόν χρηματικό ποσό.

Ωστόσο κτηνοτρόφος κατάφερε να γλιτώσει και να μπει εκ νέου μέσα στο δωμάτιο. Τότε το θύμα και οι τρεις συνεργοί του προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα με τη χρήση πυροσβεστήρα και σιδερένιας σκάλας ενώ απειλούσαν τον κτηνοτρόφο. Τότε εκείνος άρπαξε την καραμπίνα και πυροβόλησε εναντίον τους τραυματίζοντας θανάσιμα στο στήθος τον Γεωργιανό.

Οι τρεις άνδρες μετέφεραν το θύμα στο σπίτι του όπου και κατέληξε.

Ο κατηγορούμενος κτηνοτρόφους κάλεσε την αστυνομία και ενημέρωσε για τα όσα είχαν συμβεί ομολογώντας την πράξη του και υποστήριξε πως φοβόταν για τη ζωή του και βρισκόταν σε άμυνα.

Ωστόσο οι 3 κατηγορούμενοι υποστηρίζουν πως δεν είχαν ως κίνητρο τη ληστεία αλλά πήγαν να βρουν τον κτηνοτρόφο καθώς στο παρελθόν όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, ο 54χρονος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις κατά δύο ανηλίκων μελών της οικογένειάς τους.

Από την άλλη, οι γονείς του κτηνοτρόφου μιλώντας στο newsbomb δηλώνουν ότι το παιδί τους φοβήθηκε και πυροβόλησε κατά των ατόμων: «Ο γιος μας δεν έχει πειράξει στη ζωή του ούτε μυρμήγκι. Είναι παιδί της εκκλησίας, δεν θα έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, το θύμα υπήκοος Γεωργίας είχε αποφυλακιστεί το 2019 από το κατάστημα κράτησης της Αλικαρνασσού. Ποινικό παρελθόν έχουν και οι δύο ανήλικοι καθώς όπως προέκυψε το τελευταίο 2μηνο είχαν διαπράξει πλήθος κλοπών τροφίμων και ποτών από τα καταστήματα στις Μουριές, ληστείες σε βάρος κατοίκου στα Κρητικά Κιλκίς, είχαν αρπάξει μοτοποδήλατο από τη Ροδόπολη και τραπεζική κάρτα από πολίτη προχωρώντας μάλιστα σε 4 αναλήψεις χρημάτων ύψους συνολικά 1800 ευρώ και σε αγορές αντικειμένων από καταστήματα συνολικού ύψους 150 ευρώ.

Τέλος ένας εκ των 3 κατηγορουμένων ομολόγησε ότι, μέσα σε αυτό το διάστημα είχε αφαιρέσει και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ από το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου.

Πηγή

The post Κιλκίς: Οι κινήσεις του κατηγορούμενου πριν τον πυροβολισμό – Το παρελθόν των 3 συνεργών του θύματος first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More