Να αποχωρήσει ο Χριστόφορος και να μην κερδίσει το Survivor η Δαλάκα…

Τα τελευταία δύο επεισόδια του Survivor έχουν φέρει τεράστιες αντιδράσεις για τους κόκκινους, την Δαλάκα και τον Χριστόφορο

Τα τελευταία δύο επεισόδια στο Survivor είχαν ζουμί. Όχι ίντριγκα, ή εντάσεις. Βγήκαν προς τα έξω έντονα στοιχεία χαρακτήρα τα οποία προκάλεσαν απορίες. Χαμένη από την ιστορία βγαίνει η Κατερίνα Δαλάκα, ο Χριστόφορος Ταξίδης και συνολικά η κόκκινη ομάδα.

Η τελευταία εικόνα είναι που μετράει πολλές φορές. Ενδεχομένως αυτό να μετρήσει και στο Survivor 2024. Ας μην ξεχνάμε τι έγινε με τον Άρη Σοϊλέδη, για παράδειγμα. Σίγουρη νίκη είχε πριν από δύο χρόνια και περισσότερο την έχασε από τα όσα έγιναν στα συμβούλια και όχι από κάτι άλλο.

Βέβαια, το λάθος του Άρη τότε ήταν το ότι «τσίμπησε» στις προκλήσεις. Η Κατερίνα Δαλάκα προκαλεί την τύχη της. Και σας θυμίζω προσωπικά σαν Γεωργία και σαν Sportime γενικά λόγω στίβου, Δαλάκα φουλ είμαστε! Αλλά αυτό που έγινε με την Δώρα ήταν άνω ποταμών.

Ας το πιάσω από τη μεριά της Κατερίνας Δαλάκα. Αρχικά, Κατερίνα μου, για να μη γελιόμαστε δεν πιστεύω πως στη θέση του Χριστόφορου θα άφηνες το παιχνίδι με τη μονομαχία της Δώρας. Ούτε στο πέτρα, μολύβι, ψαλίδι χαρτί δεν θέλεις να χάνεις.

Επιπρόσθετα, fair play δεν είναι το χαρίζω νίκες στις μονομαχίες. Μέσα στο παιχνίδι και ειδικά στο Survivor είναι και ο τραυματισμός. Αν αντέξει το σώμα σου παίζει ρόλο. Μήπως να βγάλουμε τον Χριστόφορο στην άκρη μέχρι να υγιάνει; Μπας και τον στείλουμε Γαλάτσι μέχρι να γίνει καλά;

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έπρεπε να συμφωνήσει με τους άνδρες της ομάδας της. Σιγά, ακόμα και οι 3 να διαφωνούσαν (ο Γκιουλέκας δεν πρέπει να ασχολήθηκε) δεν μπορεί να το πάρει πάνω της και να πάει η Δώρα στο έπαθλο; Σε παρακαλώ… Αγία μπορεί να μην είναι η Δώρα, αλλά σε ένα έπαθλο δεν έχει πάει. Και δεν είναι πιθανό να πάει ξανά στο Survivor. Η Δαλάκα έχει ακόμα 1-2 συμμετοχές…

Να αποχωρήσει από το Survivor o Χριστόφορος…

Ο Χριστόφορος Ταξίδης θα ήταν ήδη εκτός παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ αν είχαμε ψηφοφορία κοινού. Ένας κακός αγωνιστικά παίκτης, με κακές τοποθετήσεις στα συμβούλια βγήκε μπροστά να… δικάσει την Δώρα για το ότι έπαιξε στα ίσια τη μονομαχία.

Ας μη γελιόμαστε και δεν έχω κάτι με το παιδί, αν δεν ήταν οι πολλές μαζεμένες αποχωρήσεις θα είχε χαιρετίσει καιρό τώρα το Survivor. Η Δώρα μπήκε από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού, εκείνος μπήκε 1,5 μήνα μετά και είναι τραυματίας. Η άλλη (και παρά τις δυσκολίες που έχουν οι γυναίκες στο παιχνίδι) εκεί αγέρωχη και παλεύει.

Λογικό ο κόσμος να θέλει να δει τον Χριστόφορο εκτός παιχνιδιού και όχι φυσικά την Δώρα.

Και φυσικά, ωραία τον… τιμώρησαν οι κόκκινοι βγάζοντάς τον στον τάκο. Μία μέρα μετά τα όσα έλεγαν για τον τραυματισμό του. Ας πρόσεχε.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν η Κατερίνα Δαλάκα έχασε πόντους για να είναι η τελική νικήτρια. Διότι, αντίπαλο έχει και σοβαρό. Τον Φάνη Μπολέτση. Και οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: sportime.gr

The post Να αποχωρήσει ο Χριστόφορος και να μην κερδίσει το Survivor η Δαλάκα… first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More