Βάζουν μπρος ξανά οι μηχανές: Έντεκα χρόνια μετά ξανανοίγει το εργοστάσιο “Κατσέλης”

Βάζουν μπρος ξανά οι μηχανές: Ένα από τα πλέον ηχηρά “λουκέτα” στην ελληνική βιομηχανία τροφίμων την περασμένη δεκαετία ήταν αυτό της Κατσέλης

Η πρώτη μεγάλη αρτοβιομηχανία της ελληνικής αγοράς, έγραφε τίτλους τέλους το 2013 με το κλείσιμο του εργοστασίου της κυρίως λόγω της κακής διαχείρισης των τελευταίων ετών παρά λόγω της οικονομικής ύφεσης.

Σήμερα, μπορούμε να μιλάμε για ολική επαναφορά καθώς σύντομα αναμένεται να ανοίξει και το εργοστάσιο της Κατσέλης από έναν άλλο παίκτη στην ευρύτερη αγορά της αρτοβιομηχανίας.

Η εταιρεία Τσατσαρωνάκης από την Κίσσαμο Χανίων, που κατέχει την κορυφή στην αγορά του παξιμαδιού, μετά από πολλές περιπέτειες θα ανοίξει ξανά τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Κατσέλης στην θέση Λουτρό στις Αχαρνές το προσεχές φθινόπωρο.

The post Βάζουν μπρος ξανά οι μηχανές: Έντεκα χρόνια μετά ξανανοίγει το εργοστάσιο “Κατσέλης” first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πελαργός ετών 12: Ο μεγαλύτερος του είδους του στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Φανής Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar: Ξεκίνησε μικρός πόλεμος

Κυβερνοασφάλεια: Θωράκιση κρίσιμων Δομών και Φορέων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More