Survivor spoiler 20/5 αποχώρηση: Ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος;

Μια πρώτη εκτίμηση για το ποιος παίκτης θα είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση απόψε.

Survivor spoiler 20/5 αποχώρηση: Το συμβούλιο του νησιού θα δώσει απόψε τη 2η υποψηφιότητα στο Survivor. Βέβαια, άνδρας θα είναι. Δεν υπάρχει απορία επ’ αυτού. Ποιος θα είναι ο 2ος παίκτης που θα βγει στον τάκο του παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;

Για ποιο λέω πως θα είναι άνδρας; Καλά, δεν το λέω εγώ ή το Sportime. Δύο γυναίκες έχει το Survivor 2024 αυτή τη στιγμή. Η μία είναι ήδη υποψηφία προς αποχώρηση. Η άλλη είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Δεν πρόκειται να την ψηφίσουν οι κόκκινοι για να βγει στον τάκο.

Πάμε παρακάτω λοιπόν. Δεν ξέρουμε ακόμα κάποιο οριστικό Survivor spoiler. Πιθανώς να μην υπάρξει κιόλας. Διότι, το πράγμα έχει δυσκολέψει το έχουμε πει. Έχουμε δώσει το ποια ομάδα έχει προβάδισμα για να κερδίσει την 2η ασυλία. Εκτίμηση είναι.

Βέβαια, μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη σε κάθε περίπτωση. Είτε κερδίσουν οι κόκκινοι, είτε κερδίσουν οι μπλε. Οι επιλογές δεν είναι πολλές.

Survivor spoiler 20/5 αποχώρηση: Αυτός θα είναι;

Οι Διάσημοι έχουν δύο επιλογές. Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Χριστόφορος Ταξίδης. Ένας από αυτούς τους δύο θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Θα πάει σε μονομαχία για την ακρίβεια.

Με άλλα λόγια, Χριστόφορος ή Παπαχαραλάμπους θα είναι οι επιλογές αν χάσουν οι κόκκινοι.

Τι θα συμβεί αν χάσουν οι μπλε;

Οι Μαχητές έχουν μία επιλογή. Διότι, ο Φάνης δεν θα πάει σε μονομαχία.

Εκτός και λειτουργήσουν τόσο αλτρουιστικά οι μπλε που το πάνε εναλλάξ. Πρώτα ο Ντάνιελ (την περασμένη εβδομάδα), τώρα ο Σταμάτης Ταλαδιανός και στο τέλος ο Φάνης..

Δύσκολο.

Ο Ντάνιελ Νούρκα θα είναι υποψήφιος αν χάσουν οι μπλε…

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor spoiler 20/5 αποχώρηση: Ποιος θα είναι ο 2ος υποψήφιος; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More