Survivor 20-5: Φοβερό άδειασμα της Δώρας από τους Κόκκινους – Προδοσία!

Χαμός στο Survivor ανάμεσα στη Δώρα και τους Κόκκινους που την πρόδωσαν μετά από τόσο καιρό με τον χειρότερο τρόπο.

Survivor 20-5: Πραγματικός χαμός έγινε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor, εκεί που οι Κόκκινοι κάνουν μία κίνηση που κανείς δεν περιμένουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, με τις δύο ομάδες να δηλώνουν ότι είναι έτοιμες να πάρουν την πρώτη ασυλία και να ξεκινήσουν δυναμικά την εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σίγουρα εδώ που έχουμε φτάσει τα περιθώρια είναι πολύ στενά και οι παίκτες λιγοστεύουν, τα έπαθλα μεγαλώνουν και οι αγώνες γίνονται σκληρότεροι.

Έτσι ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται τις δύο ομάδες και τους κάνει μία ανακοίνωση, ότι ένας παίκτης θα πρέπει να περάσει από την κόκκινη ομάδα στην μπλε, για να υπάρχει ισορροπία.

Αποκαλύπτει λοιπόν ότι η Δώρα θα πρέπει να αφήσει την ομάδα της και να μεταφερθεί στους Μπλε, κάτι που τη στεναχωρεί πολύ, αφού δε βρίσκεται στην ίδια ομάδα με την Κατερίνα Δαλάκα, που έχει έρθει πολύ κοντά.

Survivor 20-5: Παίρνουν τη… μάχη οι Κόκκινοι και κάνουν το μεγάλο «φάουλ»

Οι δύο ομάδες με τις αλλαγές που έγιναν μπαίνουν πολύ δυναμικά σε έναν ακόμα στίβο μάχης, θέλοντας τη νίκη και τίποτα άλλο.

Η… μάχη φτάνει ανάμεσα στην Κατερίνα και τη Δώρα, με την πρώτη όπως σας είχαμε αποκαλύψει να δίνει τη νίκη στους Κόκκινους.

Φυσικά εκτός από την ασυλία, οι παίκτες έπαιζαν και ένα τεράστιο έπαθλο που θα είχε μέσα ταξίδι και μπορούσαν να επιλέξουν και έναν από τους Μπλε για να πάρουν μαζί τους.

Έτσι η Κατερίνα Δαλάκα επιλέγει τη Δώρα, δείχνοντας ότι μετά από όσα έχουν περάσει και τόσο καιρό μαζί στους Κόκκινους αποτελεί μέλος της ομάδας.

Survivor 20-5: Αδιανόητη προδοσία!

Τα πράγματα αλλάζουν για τα καλά όμως στο συμβούλιο του νησιού, εκεί που η Κατερίνα Δαλάκα τονίζει ότι υπήρχαν αρκετές ενστάσεις για τον τρόπο που επέλεξε τη Δώρα  και δεν έγινε κάποια ψηφοφορία.

Έτσι, ο Χριστόφορος παίρνει πάνω του και αποφασίζουν να μην πάρουν τη Δώρα μαζί τους τελικά, κάτι που σίγουρα πονάει πολύ την ίδια και το δείχνει.

Την ίδια στιγμή οι Μπλε πέρασαν στην ψηφοφορία, όπου η κάλπη όπως σας είχαμε αποκαλύψει έβγαλε ως πρώτο υποψήφιο τον Σταμάτη.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor 20-5: Φοβερό άδειασμα της Δώρας από τους Κόκκινους – Προδοσία! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More