Γιώργος Λιβάνης: «Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού με την Ανδρομάχη»

Γιώργος Λιβάνης: Η τραγουδίστρια μόλις χθες 16/7 αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, παρά το γεγονός ότι διανύει ήδη τον 6ο μήνα

Την πιο… ανυπόμονη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Ανδρομάχη και ο Γιώργος Λιβάνης, περιμένοντας να υποδεχτούν στη ζωή, το πρώτο τους παιδί.

Γιώργος Λιβάνης: «Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά»

Η τραγουδίστρια μόλις χθες 16/7 αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της, παρά το γεγονός ότι διανύει ήδη τον 6ο μήνα.

Ο Γιώργος Λιβάνης, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε τα σχέδια γάμου, μίλησε για το φύλο του μωρού, αλλά και τους νονούς του.

«Ήρθε η στιγμή να γίνει (η ανακοίνωση). Η εγκυμοσύνη κυλάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα με την Ανδρομάχη και ανυπομονούμε να δούμε το μωρό. Έχουμε μάθει το φύλο. Έχουμε κάνει κάποιες ετοιμασίες, είμαι ενθουσιασμένος, αλλά θέλουμε να το ζήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε στον 6ο μήνα. Η Ανδρομάχη έχει πάντα λιγούρες. Έχουμε βρει νονά και νονό, έχουμε πει το όνομα να είναι από τους γονείς μας. Σίγουρα εγώ θέλω να κάνουμε έναν θρησκευτικό γάμο», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιβάνης.

The post Γιώργος Λιβάνης: «Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού με την Ανδρομάχη» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πελαργός ετών 12: Ο μεγαλύτερος του είδους του στην Ελλάδα

Η πρώτη αντίδραση της Φανής Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar: Ξεκίνησε μικρός πόλεμος

Κυβερνοασφάλεια: Θωράκιση κρίσιμων Δομών και Φορέων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More