Δημοσκόπηση Alco: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί και η συσπείρωση των κομμάτων – «Κλειδί» οι αναποφάσιστοι

Το δεύτερο μέρος της μεγάλης δημοσκόπησης της ALCO παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ALPHA.

Τι πιστεύουν οι πολίτες για το αν αποδόθηκε δικαιοσύνη για την υπόθεση στο Μάτι

Στην εν λόγω ερώτηση το 77% απαντά ότι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Το 5% απαντά ότι αποδόθηκε και το 18% επέλεξε να μην απαντήσει.

Ποιοι είναι οι πλέον επιτυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης

Στο συγκεκριμένο ερώτημα ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συγκεντρώνει ποσοστό 27%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, με ποσοστό 14%. Ακολουθούν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ποσοστό 6%, ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, με ποσοστό 4%. «Κανένας» απαντά το 44% των ερωτηθέντων.

Ποιοι δύο είναι οι πλέον επιτυχημένοι υπουργοί της κυβέρνησης για τους ψηφοφόρους της ΝΔ

Στο συγκεκριμένο ερώτημα ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συγκεντρώνει ποσοστό 50%. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, με ποσοστό 24%. Ακολουθούν ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, με ποσοστό 20%, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με ποσοστό 17%, ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, με ποσοστό 9%. «Άλλοι» απαντά το 36% των ερωτηθέντων.

Πόσο επηρεάζουν οι αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη τη ζωή των πολιτών

Στο εν λόγω ερώτημα πολύ απαντά το 37%, αρκετά το 47%, λίγο το 8%, καθόλου το 5%.

Πόσο ενδιαφέρουν οι ευρωεκλογές τους πολίτες

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εξέλιξη σε επίπεδο τριμήνου του πόσο οι ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ενδιαφέρουν τους πολίτες, με το 22% να απαντά πολύ, το 36% αρκετά, το 21% λίγο, ενώ καθόλου απαντά το 20%.

Τι επιλέγουν όσοι ψήφισαν το κόμμα «Σπαρτιάτες» το 2023

Στο συγκεκριμένο ερώτημα φαίνεται ότι το 36% μετακινείται στην Ελληνική Λύση, το 9% στη Νίκη, το 19% στη Φωνή Λογικής, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνει το 27% των ερωτηθέντων

Η συσπείρωση και οι μετακινήσεις ψηφοφόρων της ΝΔ

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας παρουσιάζει συσπείρωση ψηφοφόρων 66%. Ως προς τις μετακινήσεις το 2% στρέφεται προς την Ελληνική Λύση, το 3% προς τους Δημοκράτες, επίσης 3% προς τη Φωνή Λογικής, ενώ το 18% δεν έχει αποφασίσει ακόμη.

Η συσπείρωση και οι μετακινήσεις ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει συσπείρωση ψηφοφόρων 66%. Ως προς τις μετακινήσεις το 2% στρέφεται προς το ΠΑΣΟΚ, το 4% προς το ΚΚΕ, το 2% προς το κόμμα ΚΟΣΜΟΣ, το 10% προς τη Νέα Αριστερά, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνει το 10%.

Η συσπείρωση και οι μετακινήσεις ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ

Το ΠΑΣΟΚ παρουσιάζει συσπείρωση ψηφοφόρων 85%. Ως προς τις μετακινήσεις το 1% στρέφεται προς τη ΝΔ, το 1% προς τον ΣΥΡΙΖΑ, το 7% προς τους Δημοκράτες, ενώ αναποφάσιστοι δηλώνει το 4%.>

Τι ψήφισαν οι αναποφάσιστοι τον Ιούνιο του 2023

Ως προς την ψήφο των αναποφάσιστων τον Ιούνιο του 2023, το 46% ψήφισε ΝΔ, το 11% ΣΥΡΙΖΑ, το 2% ΠΑΣΟΚ, το 8% Σπαρτιάτες, το 2% Ελληνική Λύση. Άλλο κόμμα ψήφισε το 8% και το 5% των ερωτηθέντων δεν πήγαν να ψηφίσουν.

The post Δημοσκόπηση Alco: Οι πιο δημοφιλείς υπουργοί και η συσπείρωση των κομμάτων – «Κλειδί» οι αναποφάσιστοι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More