Survivor 17-5 spoiler : Τι θα γίνει στις ασυλίες με τον τραυματισμό του Φάνη;

Ο τραυματισμός του Φάνη Μπολέτση δεν είναι αμελητέος και δεν είναι βέβαιο αν θα μπορέσει να παίξει σε όλες τις ασυλίες της επόμενης εβδομάδας.

Survivor 17-5 spoiler : H 20η εβδομάδα στο Survivor ξεκινά με τον Φάνη Μπολέτση να έχει ένα θέμα στο πόδι του. Πόσο θα επηρεάσει αυτό στις ασυλίες τους Μαχητές; Δύσκολο να παίξει σε όλα τα ματς που έπονται στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Δεν πρόκειται για Survivor spoiler. Απλή λογική. Ο Φάνης Μπολέτσης δεν μπόρεσε να παίξει στην 4η ασυλία. Ακόμα και στο έπαθλο επικοινωνίας, ο γιατρός έδωσε εντολή να μην παίξει. Όχι απαγορευτικό, αλλά σύσταση να μην παίξει. Εκείνος έπαιξε, το πόδι του πρήστηκε και το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

«Έχω ένα πόδι σαν καρπούζι», ήταν η ατάκα που είπε αφού τελείωσε το παιχνίδι. Και τυχεροί ήταν οι Μαχητές που το παιχνίδι τελείωσε στους 8 πόντους και με μεγάλη διαφορά. Ο Φάνης ήταν καταπονημένος. Και το ερώτημα είναι αν θα προλάβει να είναι έτοιμος την επόμενη εβδομάδα.

Η παραγωγή δεν θέλει να ρισκάρει. Διότι, ο σάλος με την Σταυρούλα και τη φωτογραφία με το πρησμένο πόδι δεν πέρασε απαρατήρητος.

Survivor 17-5 spoiler : Θα παίξει σε όλους τους αγώνες ο Φάνης;

Για να… ισιώσει το πράγμα στο Survivor 2024 αυτή τη στιγμή, κόκκινος πρέπει να φύγει. Αν αποχωρήσει Μαχητής, τότε οι ομάδες δεν θα σταθούν. Πέντε εναντίον δύο δεν βγαίνει. Βέβαια, πιθανό είναι το ενδεχόμενο μετά την 20η εβδομάδα να γυρίσει σε ατομικό το παιχνίδι. Με άλλα λόγια, ίσως να μην υπάρξει θέμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Φάνης θα πρέπει να μαζευτεί ή να μην παίξει σε όλες τις αναμετρήσεις. Δεν ξέρουμε βέβαια και πόσες ασυλίες θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα. Ενδεχομένως να είναι και μόνο τρεις.

Ο Φάνης Μπολέτσης δεν είναι παίκτης που δεν αγωνίζεται πάντως. Θα παίξει και λαβωμένος. Κι αν παίξει, δύο ασυλίες κερδισμένες μίνιμουμ η πρόβλεψη για τους Μαχητές.

Πηγή: mediatime.gr

The post Survivor 17-5 spoiler : Τι θα γίνει στις ασυλίες με τον τραυματισμό του Φάνη; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More