Μενίδι: Συνέλαβαν τον 50χρονο γυναικοκτόνο κατά λάθος

Το απόγευμα της Πέμπτης η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου της 40χρονης στο Μενίδι ωστόσο νέες αποκαλύψεις δείχνουν πως ο 50χρονος έπεσε στα χέρια των Αρχών από… σύμπτωση!

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος δολοφόνος εντοπίστηκε σε μια οικοδομή στο Καματερό να πίνει μπύρες. Ωστόσο, η αστυνομία κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα περιστατικό μέθης. Ακόμη και όταν συνελήφθη, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν καταλάβει ποιον είχαν στα… χέρια τους!

Όταν μεταφέρθηκε στο τμήμα, ο «χασάπης του Μενιδίου», έδωσε τα στοιχεία του και τότε εμβρόντητοι οι αξιωματικοί της Αστυνομίας είδαν πως ο 50χρονος Αλβανός είχε εμπλακεί σε περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας και νωρίτερα είχε σκοτώσει στην οδό Πάρνηθος μια γυναίκα, την 40χρονη!

«Ήθελα να την σκοτώσω και την σκότωσα»

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Μενίδι, με έναν 50χρονο Αλβανό να σκοτώνει την εν διαστάσει σύζυγό του με 17 μαχαιριές.

Ο δράστης την είχε απειλήσει ότι θα την σκοτώσει, την παρακολουθούσε και έβρισκε συνεχώς ευκαιρίες να προκαλεί επεισόδια με τελευταίο εκείνο στις 7 Μαΐου. Την απειλούσε και τη χτύπησε μπροστά στην κόρη τους για ακόμη μια φορά.

Ο δράστης όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς στις 5:30 η ώρα έφυγε από το σπίτι της οδού Πάγκαλου, έστησε καρτέρι στην πρώην σύζυγο του και 22 λεπτά μετά την κατακρεούργησε με περισσότερες με 17 μαχαιριές, κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά της και έτρεξε να κρυφτεί σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στο Καματερού.

Υποστήριξε ότι η πρώην σύζυγος του είχε παράλληλες σχέσεις όσο ήταν μαζί και πως δεν άντεχε να βλέπει έναν άλλο άντρα να οδηγεί το αυτοκίνητο. Ούτε λεπτό δεν εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του. «Δεν είχα πιει όταν τη σκότωσα» φέρεται να είπε. Ήταν κυνικός και αμετανόητος.

Ο δολοφόνος σήμερα θα δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη για το φόνο της πρώην συζύγου του.

Εδώ κρυβόταν ο 50χρονος γυναικοκτόνος

Σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη Φυλή κρυβόταν ο δράστης που δολοφόνησε την εν διαστάσει σύζυγό του το πρωί της Πέμπτης στην οδό Πάρνηθος στο Μενίδι.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Πέμπτης ενώ εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της περιοχής.

Από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 40χρονης, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά, η ΕΛ.ΑΣ. εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του συζύγου της, καθώς υπήρξαν καταγγελίες από την ίδια εναντίον του, για ενδοοικογενειακή βία.

Μενίδι: Η κόρη της 40χρονης ρωτούσε αν ήταν η μαμά της η νεκρή

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Μενίδι τα ξημερώματα, όταν ένας 50χρονος Αλβανός δολοφόνησε την 40χρονη εν διαστάσει σύζυγό του στη μέση του δρόμου.

Τραγική φιγούρα η κόρη της άτυχης γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με το STAR, έχοντας μια φωτογραφία της μητέρας της στο κινητό της ρωτούσε εναγωνίως τους αστυνομικούς για το αν είναι η μητέρα της η γυναίκα που κείτονταν νεκρή λίγα μέτρα πιο μακριά.

Οι αστυνομικοί της επιβεβαίωσαν πως ήταν δυστυχώς η μητέρα της, με το νεαρό κορίτσι να ξεσπά σε λυγμούς, μονολογώντας πως «ο μπαμπάς σκότωσε τη μαμά».

The post Μενίδι: Συνέλαβαν τον 50χρονο γυναικοκτόνο κατά λάθος first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More