Αυτοί είναι οι «Ροζ Πάνθηρες» που άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα – Πώς δρούσαν

Η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποίησε τα στοιχεία των δύο ατόμων, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 24/4/2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας για ληστείες σε κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα. Οι δύο «Ροζ Πάνθηρες» δρούσαν με τη μέθοδο του «ριφιφί» ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διαρρήξεις, που είχαν πραγματοποιήσει σε καταστήματα του κέντρου της Αθήνας.

Ένας από τους δύο «Ροζ Πάνθηρες» | ΕΛ.ΑΣ.

Ένας από τους δύο «Ροζ Πάνθηρες» | ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, σε βάρος των κατηγορουμένων ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη κλοπή κατά συναυτουργία από δύο ή περισσότερους δράστες, που είχαν οργανωθεί με σκοπό τη διάπραξη κλοπών και διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα, κατ’ εξακολούθηση με συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων, η οποία υπερβαίνει τις 120.000 ευρώ.

Ποιοι είναι οι δύο «Ροζ Πάνθηρες»

Πρόκειται για τους:

1. (επ) JOVANOVIC ή MANGALOV (ον) ZORAN ή ANGEL του ZIVAN ή STOIMENOV και της IVANKA ή SVETLANA, γεννηθέντα την 11-10-1971 στη Σερβία και

2.(επ) TESIC ή PESIC (ον) SLADJAN του SVETOZAR και της SVETLANA, γεννηθέντα την 1-3-1974 στη Σερβία ή Σλοβενία.

Ένας από τους δύο «Ροζ Πάνθηρες» | ΕΛ.ΑΣ.

The post Αυτοί είναι οι «Ροζ Πάνθηρες» που άδειαζαν κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα – Πώς δρούσαν first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η πολιτική δύση του Λευτέρη Αυγενάκη – Το «ένοχο» παρελθόν ανάρμοστων συμπεριφορών του

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το “επιτελικό κράτος” είναι μια κλειστή ομάδα εξουσίας»

Δεν χρειάζομαι κανέναν για να είμαι καλά. Μονάχα εμένα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More