5 Kαλοκαιρινά outfits με φούστα για τις ζεστές μέρες

Ο καιρός έχει ήδη αλλάξει οι ζεστές μέρες πλησιάζουν όλο και περισσότερο, δηλαδή με λίγα λόγια έρχεται το Καλοκαίρι. Ο αγαπημένος αυτός μήνας σε πολλές από εμάς αρέσει πολύ. Φυσικό μεν, διότι το καλοκαίρι τα ντυσίματα που μπορείς να φτιάξεις γίνονται εύκολα γρήγορα και απλά, με ότι ρούχα έχεις στην ντουλάπα σου.

Τι γίνεται όμως όταν έρχονται οι πολύ ζεστές μέρες; Εκεί δεν ξέρεις τι να φορέσεις και σίγουρα δεν αντέχεις στην ιδέα του να φορέσεις κάποιο παντελόνι. Οι φούστες είναι αυτές που θα σε σώσουν εκείνες τις ημέρες και εγώ παρακάτω θα σου δείξω τρόπους για να τις φορέσεις με στυλ. Δες λοιπόν αναλυτικά, τα 5 καλοκαιρινά outfits με φούστα για τις ζεστές μέρες για να κυκλοφορείς με στυλ παντός καιρού!

Υπέροχα καλοκαιρινά outfits με φούστα

1.  Σατέν φούστα με άσπρο T-Shirt και sneakers

Για αρχή σου προτείνω να δοκιμάσεις την σατέν αέρινη φούστα που έχεις στην ντουλάπα σου. Σίγουρα μπορείς να την φορέσεις και καλοκαίρι εκτός των άλλων μηνών μιας που ταιριάζει υπέροχα με ένα λευκό βαμβακερό μπλουζάκι. Για να κρατήσεις casual το look σου απλά πρόσθεσε και ένα ζευγάρι sneakers και είσαι έτοιμη! 5 Must σατέν γυναικεία ρούχα για να είσαι κομψή

Δες το outfit:

2. Τζιν φούστα με animal print λεπτομέρειες- Καλοκαιρινό ντύσιμο

Στην συνέχεια έχουμε την πολυαγαπημένη τζιν φούστα που φοράς καλοκαίρι χειμώνα με πολύ άνεση. Εγώ την λατρεύω τους ζεστούς μήνες μιας και δίνει αυτό το κάτι παραπάνω σε όλα τα looks. Σου προτείνω να την συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο της επιλογής σου και σίγουρα animal print λεπτομέρειες. Μπορείς το print να το προσθέσεις στα παπούτσια ή και στην ζώνη της φούστας. Τέλειο καλοκαιρινό ντύσιμο για τις βραδινές σου βόλτες. Animal print: Η απόλυτη τάση στη μόδα

Δες το outfit:

3. Λουλουδάτη φούστα με λευκό μπλουζάκι- Καλοκαιρινά outfit

Προχωράμε, με ένα ντύσιμο που σηματοδοτεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν σου αρέσουν τα λουλούδια στα ρούχα τότε σίγουρα θα έχεις μια παρόμοια φούστα. Υπέροχη, άνετη και πολύ κομψή για κάθε στιγμή της ημέρας. Ιδίως για τις καλοκαιρινές ηλιόλουστες βόλτες σου είναι ό,τι πρέπει. Δοκίμασέ την με ένα λευκό μπλουζάκι και από κάτω sneakers ή και σανδάλια. Μην ξεχάσεις τα κοσμήματα, για πιο boho στυλ. Πώς να αποκτήσεις ένα κομψό boho στυλ!

Δες το outfit:

4. Πλισέ φούστα για chic εμφανίσεις- Κομψό καλοκαιρινό ντύσιμο

Σε αυτήν την λίστα εκτός από το πως θα είσαι άνετη μέσα στις ζεστές μέρες φορώντας την φούστα σου, θα δούμε και πως μπορείς να είσαι ταυτόχρονα κομψή. Η κομψότητα μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν λοιπόν, δεν έχεις ακόμη μια πλισέ φούστα στην ντουλάπα σου, ήρθε ο καιρός να αγοράσεις. Μπορείς άνετα να την συνδυάσεις με κάποιο βαμβακερό μπλουζάκι με βάτες για πιο chic look! Μην ξεχάσεις να φορέσεις, τα πέδιλα της επιλογής σου ή ακόμη και μπαλαρίνες.

Δες το outfit:

5. Leather mini φούστα με πουκάμισο- Outfits με φούστα

Τέλος, δεν ξέρω αν γνώριζες πως το leather δεν φοριέται μόνο τους κρύους μήνες. Μπορείς να το φορέσεις πάντως, και τις ζεστές μέρες για ένα πιο casual look. Χρειάζεσαι απλά, μια mini leather φούστα. Από πάνω μπορείς να φορέσεις ότι σου ταιριάζει καλύτερα, ωστόσο εγώ προτιμώ το άσπρο πουκάμισο ή ένα T-Shirt με στάμπα. 5 Tips για να απογειώσεις ένα total leather look!

Δες το outfit:

The post 5 Kαλοκαιρινά outfits με φούστα για τις ζεστές μέρες first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Χρώματα μαλλιών Καλοκαίρι 2024: Δες τις 4 μεγαλύτερες τάσεις

5 Φούστες Mango που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος το καλοκαίρι

6 Must-have σορτσάκια Zara για να βγάλεις το καλοκαίρι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More