Ο 17χρονος ομογενής από τη Στουτγκάρδη, Μάριος Τσιλιγιάννης που ξεσηκώνει τους Έλληνες της Γερμανίας με τη γνήσια λαϊκή φωνή του! (video)

Το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Λάθος μου αγαπημένο», μας παρουσιάζει ο 17χρονος Έλληνας μαθητής από τη Γερμανία! Παιδί μεταναστών, με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ο Μάριος Τσιλιγιάννης θαυμάζει τους γνήσιους λαϊκούς ερμηνευτές και τραγουδάει από μικρή ηλικία. Γράφοντας στίχους και μουσική και παίζοντας με την κιθάρα του, κάθε του video στα social έχει μεγάλη απήχηση και ανταπόκριση ενώ συμμετέχει και σε μουσικές εκδηλώσεις και με το Ελληνικό Ωδείο της Στουτγκάρδης. Παράλληλα, φροντίζει να εξελίσσεται κάνοντας μαθήματα φωνητικής με δάσκαλο τον Γιάννη Σκουλά.  

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Λάθος μου αγαπημένο» ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσουν και άλλα τραγούδια που έχει γράψει ο ίδιος.

«Λάθος μου αγαπημένο»
Μουσική: Χρήστος Σουραντανόπουλος & Μάριος Τσιλιγιάννης

Στίχοι: Μάριος Τσιλιγιάννης

Παραγωγή:

X.S.Music Production Stuttgart

Χρήστος Σουραντανόπουλος

Δείτε το video εδώ:

Πηγή: από e-mail

The post Ο 17χρονος ομογενής από τη Στουτγκάρδη, Μάριος Τσιλιγιάννης που ξεσηκώνει τους Έλληνες της Γερμανίας με τη γνήσια λαϊκή φωνή του! (video) first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More