Survivor 2024 spoiler: Σκάει η «βόμβα» του Ατζούν!

Τι θα ανακοινώσει ο Ατζούν στους παίκτες του Survivor!

Ο Τούρκος παραγωγός έχει πάρει την οριστική του απόφαση και ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να το ανακοινώσει από ώρα σε ώρα στους παίκτες!

Η φημολογία για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ… φουντώνει, με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να έχει πάρει μεγάλη απόφαση ενόψει της συνέχειας, η οποία θα ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό μέχρι το φινάλε του φετινού κύκλου του παιχνιδιού, καθώς έμειναν λιγότερες από 60 ημέρες για την ολοκλήρωσή του.

Κατά γενική ομολογία, το φετινό Survivor είναι ίσως το χειρότερο στην ιστορία του ελληνικού ριάλιτι, καθώς δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον και είναι κακό το αγωνιστικό επίπεδο των ομάδων, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις να κάνουν ακόμη πιο αδιάφορο το ριάλιτι.

Η παραγωγή περιμένει την ολοκλήρωση του φετινού Survivor, αλλά δεν μπαίνει… φρένο στις σκέψεις του Ατζούν για τη βελτίωση του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός έχει αποφασίσει να μην συνεχιστεί του χρόνου το Survivor αλλά να έρθει το… Exathlon, ένα παρόμοιο ριάλιτι, το οποίο όμως είναι καθαρά αγωνιστικό και δεν περιέχει μέσα την έννοια του ριάλιτι.

Η αποτυχία του φετινού Survivor, δεν θα κάνει την παραγωγή να πάρει άλλα ρίσκα μετά τα φετινά λάθη, όπως επίσης δεν θα υπάρξει ξανά το φαινόμενο με την επιστροφή παλαιότερων παικτών στο ριάλιτι. Έτσι, λίγο πριν το μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι, ο Γιώργος Λιανός θα βγάλει σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον του παιχνιδιού.

Πηγή: koubanezos.gr

The post Survivor 2024 spoiler: Σκάει η «βόμβα» του Ατζούν! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More