Φρικτός θάνατος βρέφους: Νεκρό από μακαρονάδα μπολονέζ

Η βρεφονηπιοκόμος του τάιζε to 9 μηνών βρέφος και άλλα τρία παιδιά ταυτόχρονα

Εννέα μηνών μωρό πνίγηκε μέχρι θανάτου από «ψιλοκομμένα» ζυμαρικά Μπολονέζ, ενώ η βρεφονηπιοκόμος του τάιζε αυτόν και άλλα τρία παιδιά ταυτόχρονα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μια υπάλληλος παιδικού σταθμού τάιζε μακαρόνια μπολονέζ σε τέσσερα παιδιά ταυτόχρονα, όταν ένα από αυτά πνίγηκε και πέθανε στο νοσοκομείο έξι ημέρες αργότερα, όπως διαπιστώθηκε σε ανάκριση.

Η τραγωδία συνέβη μόλις τέσσερις εβδομάδες αφότου ο εννέα μηνών Oliver Steeper είχε αρχίσει να πηγαίνει στον παιδικό σταθμό Jelly Beans Day Nursery στο Ashford του Kent, τον Σεπτέμβριο του 2021.

Καταθέτοντας στοιχεία στην ανάκριση, η εργαζόμενη στον παιδικό σταθμό Loetta Collins δήλωσε ότι δεν ήταν «πραγματικά» συνηθισμένο να ταΐζονται τέσσερα μωρά από ένα άτομο ταυτόχρονα.

Η εξειδικευμένη παιδαγωγός δεν τάιζε τον Oliver όταν άρχισε να πνίγεται, αλλά είχε «ψιλοκόψει» το φαγητό του και ήταν το «βασικό πρόσωπο» που ήταν υπεύθυνο για τη φροντίδα του, ακούστηκε στην ανάκριση των ενόρκων στο Oakwood House στο Maidstone.

Η 31χρονη άρχισε να εργάζεται στον παιδικό σταθμό περίπου την ίδια εποχή που μπήκε και ο Oliver.

Το αγοράκι έτρωγε πολτοποιημένα γεύματα στο σπίτι και οι γονείς του πίστευαν ότι «δεν ήταν σε καμία περίπτωση σε θέση να μασήσει» σωστά, όπως ακούστηκε προηγουμένως στην ανάκριση.

Η αναλογία του προσωπικού του βρεφονηπιακού σταθμού προς τα μωρά ήταν ένα μέλος του προσωπικού για κάθε τρία παιδιά και το μεσημεριανό γεύμα σερβιριζόταν κανονικά στις 11 π.μ.

Πηγή

The post Φρικτός θάνατος βρέφους: Νεκρό από μακαρονάδα μπολονέζ first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

10 κόλπα για να δείχνεις λίγο πιο χαρισματικός

Matthew Perry: Η περιουσία του σταρ από τα «Φιλαράκια» αποκαλύφθηκε

Πάνος Μουζουράκης: Ζωντανά στο θέατρο Αλσος στις 22 Ιουλίου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More