Ο Έντι Ράμα στο Γαλάτσι: Με μπλούζες «εθνικής υπερηφάνειας» οι συγκεντρωμένοι

Απίστευτο σόου των Αλβανών στο Γαλάτσι για την ομιλία του Έντι Ράμα 

Με μπλούζες που περιλαμβάνουν μηνύματα με αναφορές «εθνικής υπερηφάνειας» έφτασαν στο γήπεδο του Γαλατσίου κάποιοι από τους υποστηρικτές του Έντι Ράμα.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στην φωτογραφία κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έχουν προσέλθει με μπλούζες που γράφουν στην αλβανική γλώσσα: #ΠερήφανοιΓιαΤηνΑλβανία Καλώς ήρθες! #ΜόνοΜπροστά

Μεγάλη ήταν η προσέλευση από το πρωί πλήθους κόσμου στο κλειστό του Γαλατσίου για την ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού, Έντι Ράμα.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Πηγές της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν στο Newsbomb.gr πως έχουν διατεθεί αστυνομικοί από τα επίσημα, ενώ άνδρες της τροχαίας ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος έχει ελέγξει τον χώρο πριν την έναρξη της συγκέντρωσης ενώ μέχρι την ολοκλήρωσή της θα βρίσκονται στο χώρο άνδρες της ασφάλειας αλλά και ένστολοι.

Η ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα αναμένεται να πλαισιωθεί με ένα σόου από τραγουδιστές, οι οποίοι θα δώσουν μία διαφορετική αίσθηση την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη φιέστα του Έντι Ράμα θα τραγουδήσουν η Era Rusi και ο τράπερ Noizy.

Πηγή

The post Ο Έντι Ράμα στο Γαλάτσι: Με μπλούζες «εθνικής υπερηφάνειας» οι συγκεντρωμένοι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Παραμένει μεγάλη η διαφορά της ΝΔ – Μέγιστο πρόβλημα πάλι η ακρίβεια

Έβαλε φωτιά σε ένα κουτάκι κόκα κόλα – Δεν φαντάζεστε τι γίνεται

Πόλεις ανά τον κόσμο με πληθυσμό μόλις… έναν κάτοικο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More