Maestro: 2ος κύκλος – Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Maestro: μια σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη επιστρέφει στο Mega και χτες το βράδυ προβλήθηκε το πρώτο καθηλωτικό τρέιλερ.

Πότε ειναι – πότε κάνει πρεμιέρα;

Πρεμιέρα κάνει την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 22:40 ο συναρπαστικός δεύτερος κύκλος του Maestro, με το τρέιλερ να προμηνύει δυνατές συγκινήσεις.

Η δεύτερη σεζόν του Maestro αποτελείται από 6 επεισόδια

Maestro: μια σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η δεύτερη σεζόν του Maestro αποτελείται από 6 επεισόδια ενώ θα ολοκληρωθεί με την τρίτη σεζόν που θα αποτελείται από 4 επεισόδια το φθινόπωρο του 2024.

Ο τρίτος θα είναι και ο τελευταίος κύκλος της σειράς, με τέσσερα επεισόδια, που σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Mega θα προβληθεί από το φθινόπωρο του 2024. Τα γυρίσματα για το μεγάλο φινάλε έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται αυτή την περίοδο και πάλι στους Παξούς.

Στο τρέιλερ που διαρκεί λίγο παραπάνω από ενάμισι λεπτό δείχνει πως επηρεάστηκαν οι σχέσεις των πρωταγωνιστών από το κοινό τους μυστικό.

«Maestro»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του β’ κύκλου της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και στα επόμενα επεισόδια, με νέο «αίμα» να φέρνει τα πάνω κάτω στο story.

Θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους.

Η σειρά διεθνών προδιαγραφών θα συναντήσει και πάλι το κοινό σε κάθε γωνιά του κόσμου που μπορεί να μην μιλά ελληνικά, ξέρει όμως να εκτιμά τη δυνατή πλοκή, τις εξαιρετικές ερμηνείες και τα μαγευτικά πλάνα που κατάφεραν να βάλουν την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη της μυθοπλασίας!

Ο Κώστας Μπερικόπουλος εισβάλλει ως αστυνομικός για να διαλευκάνει τη δολοφονία Τσορτέκη, ενώ η Λένα Παπαληγούρα θα υποδυθεί την αδελφή του Αντίνοου Αλμπάνη, ο Νίκος Ψαρράς τον δικηγόρο της Στεφανίας Γουλιώτη ενώ η Γεωργία Τσαγκαράκη και ο Αλέξανδρος Μούκανος θα ενσαρκώσουν τους γονείς της Γιάννας.

Οι χρήστες αναζητούν:

Μaestro trailer 2
Μaestro 2ος κυκλος
Μαεστρο 2οσ κυκλοσ ποτε ξεκιναει
Maestro netflix παπακαλιατης
maestro mega β κυκλος
Maestro season 2 ποτε βγαινει
Maestro Season 2 Trailer
Maestro mega επεισοδια

The post Maestro: 2ος κύκλος – Το πρώτο τρέιλερ της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Gazprom: Ποσότητα 42,1 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου θα διοχετευθεί σήμερα στην Ευρώπη

Πώς να προσελκύσω την τύχη; Τα μυστικά που οι τυχεροί χρησιμοποιούν για να πετύχουν

Συνελήφθησαν δημοτικοί αστυνομικοί και υπάλληλοι για εκβίαση καταστηματαρχών – 14 συλλήψεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More