Η ωμή πραγματικότητα του Tinder: «Έκανε εμετό πάνω στον…»

Η ωμή πραγματικότητα του Tinder: Τέσσερις νέοι μας μιλάνε ανοικτά για τις εμπειρίες τους μέσα από τη διάσημη πλατφόρμα

Tinder… Μια πλατφόρμα γνωριμιών, με πολύ φλερτ, έρωτα, σεξ και αν είσαι τυχερός/τυχερή και πολλαπλών οργασμών.

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι, ήρθε η ώρα να μάθεις ότι είναι μία εφαρμογή γνωριμιών την οποία κατεβάζεις στο κινητό σου και βάσει των ηλικιακών προτιμήσεων και της τοποθεσίας σου που ανιχνεύεται μέσω GPS, σου προτείνει άτομα του φύλου που σε ενδιαφέρει και που επίσης διατηρούν ένα προφίλ στην εφαρμογή.

Όταν δημιουργείς το προφίλ πρέπει να βάλεις φωτογραφίες και στη συνέχεια κάποιες βασικές πληροφορίες για εσένα όπως το όνομα σου, ηλικία, αγαπημένο είδος μουσικής.

Στη συνέχεια το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σαρώνεις την εικόνα δεξιά ή αριστερά (like ή nope αντίστοιχα).

Από τη στιγμή που το άτομο που έκανες like σε κάνει και αυτό με τη σειρά του –χωρίς να γνωρίζει πως ήδη έχει εμφανιστεί και σε σένα-, τότε έχετε match και μόνο τότε μπορείτε να συνομιλήσετε με μηνύματα.

Η ωμή πραγματικότητα του Tinder: «Έκανε εμετό πάνω στον…»

«Βγαίνω με όποια μου κάτσει»

Ο Γιάννης, ο Φάνης, η Μαρία και ο Σωτήρης, όλοι ηλικίας 23 με 28 ετών μας περιέγραψαν με λεπτομέρειες το πόσο επιτυχημένα ήταν τα match τους και αν κατάφεραν να κάνουν και σχέση από την περιβόητη εφαρμογή του σεξ.

«Είναι ότι πιο άμεσο έχω βρει και μου δίνει αυτό που θέλω. Πολλές φορές, δεν βλέπω καν σε ποιες κοπέλες έχω κάνει like, απλά φλερτάρω, βγαίνω και όποια μου κάτσει” λέει ο Γιάννης ο οποίος αποκαλύπτει ότι όλες οι συζητήσεις του έχουν την ίδια ροή και τις ίδιες ερωτήσεις».

•Τι δουλειά κάνεις;
• Πόσο είσαι;
•Πάμε να αράξουμε σε μία θέα;
•Και το βασικότερο… Έχεις κάνει τρίο; (Δυστυχώς για εκείνον δεν έχει λάβει καμία θετική απάντηση)

«Χρησιμοποιώ το Tinder 7 μήνες και έχω βγει περίπου 20 ραντεβού, όλα περιλάμβαναν μια χαλαρή βόλτα στο αμάξι και μια μπύρα καθώς είχα ξεκαθαρίσει ότι το μόνο που θέλω σεξ, διότι δεν είμαι σε φάση για κάτι παραπάνω» εξομολογείται ο Γιάννης ο οποίος είναι πεπεισμένος πως δεν θα βρει κάτι σοβαρό από το Tinder.

Την άποψη του έρχεται να διαψεύσει η Μαρία, η πιο ρομαντική από τους χρήστες της εφαρμογής που κατάφερε να βρει τον απόλυτο έρωτα μέσα από ένα swipe right.

«Απλά κατέβασα την εφαρμογή γιατί με έπρηζαν οι φίλοι μου. Δεν μου άρεσε καν η ιδέα να κάνω σεξ με ένα άτομο που θα γνωρίσω από το διαδίκτυο.

Βγήκα 2 – 3 ραντεβού και ήταν όλα τόσα ψυχρά και ωμά και δεν μου βγήκε καν να κάνω σεξ με κάποιον, ενώ πίστεψε με είχα τρελές κ..λες.

Λίγο πριν απελπιστώ εντελώς και διαγράψω μια και καλή την εφαρμογή βγήκα ένα ραντεβού με ένα παιδί που με έλκυε πάρα πολύ εξωτερικά.

Βγήκαμε, πήγαμε για ένα ποτό και στη συνέχεια σε ένα ξενοδοχείο όπου «βγάλαμε τα μάτια μας». Η αλήθεια είναι ότι κολλήσαμε σχεδόν απευθείας και γι’ αυτό έχουμε σχέση εδώ και 1 χρόνο και φυσικά έχουμε διαγράψει το Tinder!»

«Έκανε εμετό πάνω στον π@@τσ@ μου»

Ο Φάνης όπως λέει και ο ίδιος φημίζεται για τα αποτυχημένα date του αλλά δεν χάνει την ελπίδα του.

Έχει αδυναμία στις Μilf (Mother/Mom/Mama I’d like to fuck) καθώς τις θεωρεί το «πανεπιστήμιο» του σεξ αλλά εδώ και δύο μήνες που χρησιμοποιεί την εφαρμογή δεν έχει καταφέρει να βρει την hot 40αρα των ονείρων του.

Έχει βγει περίπου 10 ραντεβού τα οποία δεν εξελίχθηκαν καλά καθώς είτε ξενέρωνε ο ίδιος είτε η κοπέλα που ήταν μαζί του. «Μερικές φορές δεν υπήρχε καν connection και δεν μπορούσε ούτε να μου σηκωθεί»

Ωστόσο τα προβλήματα με τη στύση του δεν ήταν αυτά που του έχουν μείνει στο μυαλό του καθώς μια μεθυσμένη ξεπέτα έμελλε να ήταν ότι πιο «αηδιαστικό έχει κάνει».

«Ήμουν σε ένα κλαμπ και μιλούσα στο chat με μια κοπέλα. Ύστερα από λίγο sexting αποφασίσαμε να βρεθούμε. Ήταν καλοκαίρι και πήγαμε να καθίσουμε στις ξαπλώστρες.

Και ενώ ξεκινάμε τα προκαταρκτικά η κοπέλα μάλλον επειδή είχε πιει έκανε εμετό πάνω στον π@@τσ@ μου. Ωστόσο το πιο αηδιαστικό ήταν ότι ήμουν τόσο μεθυσμένος που εκείνη την ώρα δεν με ένοιαζε και απλά σκουπιστήκαμε και συνεχίσαμε κανονικά την πράξη.
Βέβαια, μετά ήταν αρκετά άβολο και για τους δύο μας και δεν ξαναμιλήσαμε»

Έχω πέσει δύο φορές θύμα catfish

Ο Σωτήρης έχει χρόνια εμπειρίας στο Tinder καθώς όπως λέει του αρέσει να είναι «ελεύθερο πουλί».

«Έχω κάνει τα πάντα από τρίο με τουρίστριες, σεξ έξω από παιδικό σταθμό και έχω πάει και με παντρεμένη».

Όσο και αν δεν είναι υπερήφανος γι’ αυτή του την πράξη αποκάλυψε πως έχει κάνει σεξ και χωρίς να κάνει προστασία. «Έχω μπει χωρίς “καπελάκι” που λέμε αλλά μετά συνειδητοποίησα ήταν too risky για μένα και είπα καλύτερα να προσέχω για να έχω».

Η μεγάλη του εμπειρία στο Tinder του επιφύλασσε και εκπλήξεις καθώς έχει πέσει δύο φορές θύμα catfish (Όταν ένα άτομο όταν προσποιείται κάποιον άλλον online).

«Την πρώτη φορά είχα κανονίσει να βρεθώ σε μία καφετέρια με κοπέλα και όταν την είδα από κοντά ήταν πολύ πιο εύσωμη και δεν είχε καμία σχέση με τις φωτογραφίες τις οποίες είχε στα social media. Προφανώς έκατσα και ήπια ένα καφέ μαζί της για να φανώ ευγενικός αλλά στη συνέχεια έφυγα καθώς δεν μου έβγαινε το ερωτικό κομμάτι.

Τη δεύτερη φορά όμως έφυγα κατευθείαν καθώς η κοπέλα που μιλούσα στο Tinder δεν έμοιαζε ούτε λίγο στην κοπέλα που είδα από κοντά. Πιο συγκεκριμένα όταν έφτασα στο σημείο του ραντεβού μας αντί να δω μία ψηλή, με μεγάλα οπίσθια, είδα ένα μικροκαμωμένο κορίτσι που αναρωτιέμαι αν ήταν και ανήλικο. Έκανα μία στροφή με το αμάξι και έφυγα και μετά την έκανα μπλοκ παντού».

The post Η ωμή πραγματικότητα του Tinder: «Έκανε εμετό πάνω στον…» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πυρκαγιά στο Πανόραμα Διδυμοτείχου

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον δήμο Αθηναίων λόγω του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς

Ψυχικό: «Ήταν 12,5 χρόνια στην φυλακή και παρέμεινε παραβατικός» – Νέα αποκάλυψη για τον 44χρονο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More