Κεφαλογιάννης για Κασσελάκη: Δεν έχει το παραμικρό προνόμιο σε σχέση με τους υπολοίπους

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι η κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στη Θήβα ήταν κάτι φυσιολογικό

«Δεν έχει το παραμικρό προνόμιο σε σχέση με τους υπολοίπους», είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Γιάννης Καφελογιάννης, υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ενώ συμπλήρωσε πως ούτε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε να έχει κάποια διαφορετική μεταχείριση.

Μετά τη χθεσινή κατάταξη του Στέφανου Κασσελάκη στον στρατό και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ανέφερε ότι ήταν φυσιολογικό το γεγονός ότι παρουσιάστηκε στη Θήβα, βάζοντας έτσι μία τελεία στα σενάρια που ήθελαν «παρέμβαση» του Ευάγγελου Αποστολάκη.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης υποστήριξε ότι τα πάντα μέσα στο στρατόπεδο στη Θήβα στο οποίο κατατάχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης είναι στην εντέλεια, κάτι όμως που δεν σχετίζεται με την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή

The post Κεφαλογιάννης για Κασσελάκη: Δεν έχει το παραμικρό προνόμιο σε σχέση με τους υπολοίπους first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πρόσκληση για κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία με την 2024 Γ’/ΕΣΣΟ

Ιράκ: Εντοπίστηκαν έξι αυτοσχέδιες βόμβες στο ιστορικό τζαμί Αλ Νουρί της Μοσούλης

Σε κατάσταση συναγερμού οι χώρες της Καραϊβικής για τον τυφώνα Μπέριλ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More