Θεσσαλονίκη: Καίγονται αυτοκίνητα σε πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε πάρκινγκ της πόλης κοντά στο λιμάνι. Η φωτιά πιθανότατα ξεκίνησε από έναν κάδο ενώ όταν οι φλόγες επεκτάθηκαν στα οχήματα ακούστηκαν εκρήξεις.

Από την έκρηξη έπιασαν φωτιά σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής ωστόσο σύμφωνα με τo Mega οι ζημιές είναι εκτεταμένες.

Θεσσαλονίκη: Οι ζημιές

Η πυρκαγιά έχει προκαλέσει ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, ένα φορτηγό και μία μοτοσικλέτα στο χώρο στάθμευσης επιχείρησης. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Νωρίτερα και στην πρωτεύουσα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/3), στην περιοχή του Ζωγράφου.

Στις φλόγες τυλίχθηκαν σχολικά λεωφορεία, ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που ήταν σταθμευμένα επί της οδού Ταξίλου, μπροστά από ιδιωτικό σχολείο, όταν άγνωστοι δράστες που βγήκαν από την Πανεπιστημιούπολη τα περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό.

Η ώρα ήταν 03:10 όταν η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αυτοκίνητα στο δήμο Ζωγράφου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα όπου κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κατασβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε παρακείμενα οχήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί πέντε σχολικά λεωφορεία, έξι ΙΧ αυτοκίνητα και τρεις μοτοσυκλέτες. Οι αρχές εντόπισαν στο σημείο ίχνη από βενζίνη, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.

#Πυρκαγιά σε σταθμευμένα οχήματα επί της οδού Ταξίλου στον δήμο Ζωγράφου Αττικής. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 14, 2024

Το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό αποκλείστηκε από άνδρες της Ασφάλειας, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε σχολικά λεωφορεία, ΙΧ αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες που ήταν σταθμευμένες επί της οδού Ταξίλου στην περιοχή του Ζωγράφου.

The post Θεσσαλονίκη: Καίγονται αυτοκίνητα σε πάρκινγκ κοντά στο λιμάνι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Εκτέλεση στο Ψυχικό: Ψυχικό: «Πλούσιο» το ποινικό μητρώο του 44χρονου συλληφθέντα – Βρέθηκε πυρίτιδα στη ζώνη του

Γαλλικές εκλογές – Exit Poll: Πρώτο με 200 έδρες το κόμμα της Λεπέν

Η χλευαστική ανάρτηση του Βίλντερς για τον Ερντογάν μετά τη νίκη της Ολλανδίας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More