Λάρισα: Ξεσπάει ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια της κόρης του – «Να χαθώ αν το έκανα»

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε ο γιατρός που κατηγορείται στη Λάρισα για ασέλγεια της κόρης του, τονίζοντας πως έπεσε θύμα πλεκτάνης

Μιλώντας στον ALPHA, ο γιατρός τόνισε πως «δεν τολμώ καν να το ξεστομίσω αν το έκανα αυτό. Να σαπίσω στη φυλακή. Το περιβάλλον και ο περίγυρος της συζύγου μου φταίνε για όλα».

«Το παιδί το είχα παραλάβει χτυπημένο. Φύγαμε 10.30 και πήγαμε για τραμπολίνο. Φτάσαμε εκεί μετά τις 11. Κλείνανε οι άνθρωποι και επειδή με ξέρανε οι άνθρωποι μου είπαν να κάτσουμε. Μετά ήθελε να δει τα τρένα και πήγαμε σε ένα σημείο, πολυσύχναστο, και κοιτούσαμε τα τρένα. Το παιδί δεν μπορεί να δαγκώσει καλά, έχει τερηδόνα και πέτρα από αμέλεια της μητέρας του. Αργεί να φάει. Την τάιζα. Δεν μπορεί να μασήσει την τροφή, την τρώει με το ζόρι επειδή πονάει. Κατέβηκα να πετάξω τα μωρομάντηλα», ανέφερε στη συνέχεια ο πατέρας της 4χρονης.

«Πήρα το τεστ σαν δέλεαρ για να φάει», ανέφερε για το τοστ που φέρεται να έδωσε στο παιδί στον παιδότοπο.

The post Λάρισα: Ξεσπάει ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια της κόρης του – «Να χαθώ αν το έκανα» first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More