Survivor highlights 8/3: Επικός καβγάς Τζέιμς και Ασημίνας – Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά

Δείτε τα Survivor highlights από το χθεσινό (7/3) επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Survivor highlights 8/3: Συναρπαστικό όπως ακριβώς αναμενόταν ήταν το χθεσινό (7/3) επεισόδιο του Survivor, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να τα έχει όλα και να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Πιο συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό κάθε άλλο παρά παραπονούμενο μπορεί να έμεινε την Πέμπτη 7 Μαρτίου, με το παιχνίδι να συνεχίζεται με μοναδικές μάχες στον στίβο αλλά και μια ακόμα αποχώρηση.

Survivor highlights 8/3: Επικός καβγάς Τζέιμς και Ασημίνας – Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή καθώς οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν τα παιχνίδια της Καραϊβικής με τον Σταμάτη να έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που δεν περίμενε.

Η Σταυρούλα μετά τη λήξη του παιχνιδιού έτρεξε πάνω του περί χαρής και τον πήρε αγκαλιά με εκείνον να μένει «παγωτό».

«Ωπ, τι έγινε εδώ;», απόρησε βλέποντάς την καθώς οι κόντρες τους το τελευταίο διάστημα είχαν πάει σε άλλο επίπεδο.

Από ‘κει και πέρα, πηγαίνοντας στον στίβο μάχης, οι απουσίες ήταν αρκετές και για τις δύο ομάδες. ΓκέντσογλουΑσημίναΔαλάκαΧρύσα και Παντελής έμειναν εκτός από ένα αγώνισμα με… μπόλικη λάσπη με έπαθλο την επικοινωνία.

Τελικά η ομάδα που επικράτησε ήταν οι Μαχητές με σκορ 10-7 και με τη Σταυρούλα να κερδίζει τον αγώνα, παίρνοντας τον νικητήριο πόντο.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν έναν απίστευτο καυγά, με πρωταγωνιστές τον Τζέιμς Καφετζή και την Ασημίνα με αφορμή τα ματσαρίσματα των παικτών στους αγώνες.

«Ασημίνα αν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική. Η Κατερίνα θα έβγαινε και θα μου απαντούσε» είπε ο Τζειμς στην Ασημίνα με εκείνη να του απαντά:

«Η κουβέντα που είπες και μόνο δείχνει το πόσο κακός και εριστικός άνθρωπος είσαι. Γιατί κρίνεις έναν άνθρωπο στη περίοδο που είναι με το χέρι του έτσι».

Survivor: Η αποχώρηση της εβδομάδας

Στη συνέχεια, ακολούθησε ο σημαντικότερος αγώνας της εβδομάδας που δεν ήταν άλλος από τον αγώνα αποχώρησης.

Μαρία ΑντωνάΕυγενία, Μαριλίνα και Αναστασία έδωσαν τα πάντα για να παραμείνουν στο παιχνίδι, με τις δύο πρώτες να δίνουν την τελική μονομαχία.

Εν τέλει, η Μαρία Αντωνά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο μετά από εννιά εβδομάδες, ανεβαίνοντας στην κορυφή της λίστας, ως η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια μέχρι τώρα.

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor highlights 8/3: Επικός καβγάς Τζέιμς και Ασημίνας – Αποχώρησε η Μαρία Αντωνά first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More