Τι φάση; Τι είναι αυτά που βάζεις μέσα σου καλή μου;

Τι φάση; Τι είναι αυτά που βάζεις μέσα σου καλή μου; Μέρες καλοκαιριού και καυτές σκέψεις περνούν απ΄το μυαλό μας

Ποια είναι άραγε τα πιο παράδοξα που έχουν εισβάλει στο(ν) γυναικείο κόλπο; Και γιατί… Τα ευρήματα θα σας τρελάνουν!

Αυτά είναι μερικά από τα πιο WTF πράγματα που έκαναν οι γυναίκες στον κόλπο τους

Στέγνωμα με πιστολάκι μετά τo κρεβάτι

Σύμφωνα με διάφορα άρθρα, το να στεγνώνουμε τον κόλπο μετά την επαφή είναι ένας καλός τρόπος να απαλλαγούμε από τα ανθυγιεινά βακτήρια και να αποφύγουμε μολύνσεις. Μόνο που αυτό δεν ισχύει, καθώς έτσι όχι μόνο εμποδίζουμε τα καλά βακτήρια να αναπτυχθούν μέσα στον κόλπο και να τον προστατεύουν, αλλά κινδυνεύουμε επίσης με έγκαυμα.

Μακιγιάζ

Εννοείται πως δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος για μέικαπ στον κόλπο, με οποιοδήποτε προϊόν, παρόλο που αρκετοί «ειδικοί» και διάφορες διάσημες άφησαν να εννοηθεί πως το κάνουν για να δείχνει πιο όμορφος.

Τι φάση; Τι είναι αυτά που βάζεις μέσα σου καλή μου; 

Σφουγγαράκι μέικαπ μέσα στον κόλπο

Το Lifehacker συμβούλευσε φέτος τις γυναίκες να τοποθετήσουν ένα σφουγγαράκι μέικαπ μέσα στον κόλπο ώστε όταν έχουν περίοδο να μην λερώνονται. Φυσικά πρόκειται για μια ιδιαιτέρως επικίνδυνη συμβουλή καθώς λόγω του ότι τα περισσότερα σφουγγαράκια είναι φτιαγμένα από πολυεστέρα, υλικό που συνδέεται άμεσα με το σύνδρομο τοξικού σοκ στην έμμηνο ρύση.

«Μούλιασμα» σε τσάι και διάφορα αιθέρια έλαια

Ο κόλπος δεν χρειάζεται αποτοξίνωση καθώς έχει την δυνατότητα να «αυτοκαθαρίζεται», οπότε οποιαδήποτε τέτοιου είδους απόπειρα το μόνο που καταφέρνει είναι να καταστρέψει απλώς τα καλά βακτήρια δημιουργώντας σε βάθος χρόνου μολύνσεις.

Πλαστική επέμβαση για να δείχνει καλύτερα με κολάν

Σε αντίθεση με όσα παρουσιάζουν οι ταινίες, ο μέσος κόλπος δεν είναι «άψογος» και είναι απολύτως φυσιολογικό τα χείλη να διαφέρουν σε μέγεθος και χρώμα. Η πλαστική συνίσταται μόνο σε περίπτωση που υφίσταται σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και όχι για να δείχνει «πιο ωραίος» όταν φοράμε κολάν ή στενά παντελόνια και δεν θέλουμε να φαίνεται το γνωστό σε όλους «camel toe».

Καθαρισμός με ένα αγγούρι

Ίσως η πιο απαράδεκτη ιδέα που κυκλοφόρησε μες στη χρονιά, η οποία ξεκίνησε και διαδόθηκε μέσω ίντερνετ.

Η πρόταση συνιστούσε να ξεφλουδίσουμε ένα αγγούρι, να το εισάγουμε στον κόλπο και να το περιστρέψουμε για μερικά λεπτά. Εννοείται πως πρόκειται για κάτι εντελώς απαγορευτικό, που πάλι το μόνο που θα προκαλέσει είναι προβλήματα.

Εφαρμογή αλοιφής Vicks VapoRub για καλύτερο καλό μεσημεράκι

Πολλοί ήταν εκείνοι που πρότειναν την χρήση του συγκεκριμένου σκευάσματος για μεγαλύτερη ικανοποίηση στο φικι φικι, λόγω της αίσθησης «καψίματος» που προκαλεί.

Πρόκειται ξανά για μια πολύ κακή ιδέα καθώς υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης με την τριβή αλλά με την εισαγωγή του υλικού μέσα στον κόλπο.

Πολλές γυναίκες άρχισαν να πλένουν τον κόλπο τους με ένα μείγμα ξυδιού και νερού και να βουτούν μέχρι και ταμπόν σε αυτό προκειμένου να κάνουν πιο σφιχτό τον κόλπο.

Άλλη μία ανυπόστατη συμβουλή που μόνο μολύνση μπορεί να προκαλέσει, καθώς το ξύδι είναι σχετικά τοξικός.

Κόλλα για να σταματήσει η περίοδος

Ευτυχώς το «feminine lipstick», το τύπου κραγιόν κόλλας για τα μικρά χείλη του αιδ@ίου, δεν έτυχε μεγάλης απήχησης.

Το προϊόν σχεδιάστηκε για κολλούν μεταξύ τους τα χείλη ώστε να μην υπάρχει ροή αίματος στην περίοδο και υποτίθεται πως διαλύεται όταν έρθει σε επαφή με τα ούρα. Απαράδεκτο και επικίνδυνο δηλαδή σε κάθε επίπεδο.

Κάψουλες με γκλίτερ και «Jade Eggs»

Η Γκουίνεθ Πάλτροου είχε συμβουλεύσει τις γυναίκες, μέσω του σάιτ της Goop, να ξεκινήσουν να περπατούν έχοντας πέτρες μέσα στον κόλπο τους.

Τα «Jade Eggs» έχουν σχήμα αυγού και υποτίθεται πως μεταξύ άλλων βοηθούν να καλλιεργηθεί η ενέργεια, ενισχύουν τον οργασμό, ισορροπούν τον κύκλο και διεγείρουν τα τείχη του κόλπου.

Γυναικολόγοι κατέρριψαν την ιδέα χαρακτηρίζοντάς την μερικώς επικίνδυνη, όπως έκαναν και για την «μόδα» με τις κάψουλες γκλίτερ, καθώς αμφότερα χαλούν το pH του κόλπου.

Πάγος για περισσότερη απόλαυση

Η ιδέα του παγώματος των γεννητικών οργάνων για μεγαλύτερη ικανοποίηση στην πράξη επίσης καταρρίφθηκε από τους γυναικολόγους, που έσπευσαν να επισημάνουν ότι η έκθεση του αιδοίου σε χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσει θερμικό σοκ, αφυδάτωση και άλλα πολλά προβλήματα.

Έσπευσαν δε να διευκρινίσουν πως σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλει σε καλύτερους οργασμούς.

The post Τι φάση; Τι είναι αυτά που βάζεις μέσα σου καλή μου; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Είναι επιτυχία η θερμή ερωτική ζωή στις μακροχρόνιες σχέσεις

Γιατί η απόρριψη μας πονά τόσο πολύ και πώς μπορούμε να τη διαχειριστούμε

Οι μπαμπάδες είναι πιο χαρούμενοι από τις μαμάδες

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More