Πάτρα: Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο- Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς – Ι.Χ συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού [βίντεο]

Πάτρα: Δύο νέοι 20 και 21 ετών έχασαν την ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της οδού Αρέθα. Η μηχανή με τους δύο νέους είχε κατεύθυνση από την εθνική οδό προς Πάτρα, όταν έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που κινείτο στην οδό Αρέθα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο νέοι είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και παραβίασαν ερυθρό σηματοδότη. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή και οι αναβάτες της μοτοσικλέτας βρέθηκαν στο οδόστρωμα, χτύπησαν σε πολλά σημεία του σώματός τους και σκοτώθηκαν ακαριαία.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν άμεσα στο σημείο, αλλά ήταν πλέον αργά. ΝΑα σημειωθεί πως έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Πατρών.

Πάτρα: Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες του τροχαίου δυστυχήματος

The post Πάτρα: Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο- Τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς – Ι.Χ συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού [βίντεο] first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More