Survivor spoiler αποχώρηση 22/2: Αυτά τα χρήματα πήραν Νίκος Γκάνος και Όλγα Πηλιάκη – Αναλυτικά η λίστα

Survivor spoiler αποχώρηση 22/2: Η Όλγα Πηλιάκη και ο Νίκος Γκάνος αποχώρησαν από το Survivor μετά από επτά εβδομάδες. Αυτά τα χρήματα θα πάρουν, θυμηθείτε τη λίστα.

Survivor spoiler αποχώρηση 22/2: Η 7η εβδομάδα του Survivor 2024 ολοκληρώνεται και η Όλγα Πηλιάκη αποτελεί παρελθόν, όπως και ο Νίκος Γκάνος.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως η ξανθιά παίκτρια δεν μπορεί να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Πρόλαβε να αφήσει το αποτύπωμά της τη φετινή χρονιά, λόγω της ηρεμίας που έβγαζε και το γεγονός πως κατάφερε να μείνει μακριά από εντάσεις και διαμάχες. Και στο αγωνιστικό πάντως δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα άσχημα. Και μη ξεχνάμε πως μας χάρισε μία από τις πιο επικές στιγμές μαζί με τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Συγκέντρωσε τη συμπάθεια και την αγάπη του κόσμου, με το Twitter να κάνει «χαμό» μετά την αποχώρησή της.

Από ‘κει και πέρα, απλά μαθηματικά τα οικονομικά δεδομένα στο Survivor. 5.000 ευρώ την εβδομάδα είναι η αμοιβή της. Επτά εβδομάδες έμεινε μέσα, συνεπώς 35.000 ευρώ είναι το ποσό που βάζει στον λογαριασμό του. Καθόλου άσχημα ε;

Ο Νίκος Γκάνος από την άλλη, δεν κατάφερε να παραμείνει, έχοντας απέναντί του τον Θοδωρή, τον Σταμάτη και τον Παππά.

Στο ίδιο πλαίσιο και αυτός, ο οποίος προσπάθησε να μείνει μακριά από εντάσεις, δίνοντας και αυτός δυνατές μάχες και μάλιστα επικρατώντας ουκ ολίγες φορές απέναντι σε πολύ δυνατούς παίκτες.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, έπαιρνε 5.000 ευρώ, παραμένοντας για επτά εβδομάδες. Έτσι και αυτός θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 35.000 ευρώ, όντας ο πιο ακριβοπληρωμένος μέχρι στιγμής μαζί με την Όλγα.

Survivor spoiler αποχώρηση 22/2: Οικονομική λίστα

  • Όλγα Πηλιάκη 35.000
  • Νίκος Γκάνος 35.000
  • Κρίστη Καθαργιά 12.000
  • Χρήστος Βολικάκης 12.000
  • Ζωή Ασουμανάκη 6.000
  • Ρομπ Τζέημς 5.000
  • Παύλος Παπαδόπουλος 4.000
  • Σωτήρης Λαμάι 2.000
  • Ανδριάνα Καγιά 1.000

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor spoiler αποχώρηση 22/2: Αυτά τα χρήματα πήραν Νίκος Γκάνος και Όλγα Πηλιάκη – Αναλυτικά η λίστα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More