Πανελλήνιες 2024: Οδηγίες για τη διεξαγωγή των προκαταρκτικών εξετάσεων υποψηφίων ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2)

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024: Η Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών των υποψηφίων διαγωνισμού θέματος από τις αρμόδιες προς τούτο επιτροπές, ανακοινώνει κατάσταση υποψηφίων ανά Α/Α Αίτησης, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας ο πίνακας των υποψηφίων -ανά Α/Α αίτησης- του διαγωνισμού για την εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ), ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025, τα δικαιολογητικά των οποίων παρουσιάζουν ελλείψεις ή τυπικές παραλείψεις.

Οι εν λόγω υποψήφιοι-ες καλούνται να υποβάλουν στη διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ) μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): [email protected] τα ελλείποντα – ελλιπή δικαιολογητικά που αναγράφονται στο σχετικό πίνακα, έως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23:59.

Τα ελλιπή δικαιολογητικά που θα επισυνάπτονται πρέπει να είναι ευκρινή, σε μορφή PDF και το μέγεθος του κάθε δικαιολογητικού να μην υπερβαίνει τα 2MB. Στο θέμα του email θα αναγράφεται υποχρεωτικά ο Α/Α αίτησης και το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου, όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινήσεις, οι υποψήφιοι-ες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 210-8192132 -2133 -2134, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:30 – 14:30).

Κάντε “κλικ” στο σύνδεσμο που ακολουθεί, τον πίνακα των υποψηφίων -ανά Α/Α αίτησης- του διαγωνισμού για την εισαγωγή στα ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ.

Κατάσταση Υποψηφίων Διαγωνισμού ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Ακαδημαϊκού Έτους 2024-2025 με Ελλείποντα – Ελλιπή Δικαιολογητικά

Πηγή

The post Πανελλήνιες 2024: Οδηγίες για τη διεξαγωγή των προκαταρκτικών εξετάσεων υποψηφίων ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ (2) first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η πολιτική δύση του Λευτέρη Αυγενάκη – Το «ένοχο» παρελθόν ανάρμοστων συμπεριφορών του

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το “επιτελικό κράτος” είναι μια κλειστή ομάδα εξουσίας»

Δεν χρειάζομαι κανέναν για να είμαι καλά. Μονάχα εμένα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More