Eurovision 2024: O Στέλιος Κουδουνάρης ο ενδυματολόγος της Silia Kapsis;

Και ενώ όλα στην Κυπριακή αποστολή είναι πλέον δρομολογημένα και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την αποκάλυψη του τραγουδιού “Liar” στις 29 Φεβρουαρίου, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πάζλ, αυτό της ενδυματολογικής επιμέλειας, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. 

Ένα από τα ονόματα, το οποίο έχει δεχτεί πρόταση για να αναλάβει τη Silia, είναι αυτό του Στέλιου Κουδουνάρη!  Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η ρεπόρτερ Ελισάβετ Οικονόμου, μίλησαν με τον γνωστό σχεδιαστή για αυτές τις φήμες:

Το συζητάμε, θα δούμε. Δεν έχω πει ακόμα το τελικό ναι και δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό. Ό,τι έχει να κάνει βέβαια με την Κύπρο με ενδιαφέρει και με τιμάει ως πρόταση. Το βλέπω πολύ προσωπικά και πατριωτικά αλλά παίζουν πολλά ρόλο: το τραγούδι, η χορογραφία, η γενική συνθήκη, κάτι που να εκφράζει εμένα αλλά και το κορίτσι αλλά και την ομάδα όλη. Είναι μία σύνθεση η οποία δεν ξέρω αν θα οδηγηθεί κάπου, αλλά ότι και να γίνει θα γίνει για το καλό όλων!

Στέλιος Κουδουνάρης

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, ο Στέλιος Κουδουνάρης επιμελήθηκε την εμφάνιση της Stefania στο τιρκουάζ χαλί το 2021, αλλά και την εμφάνιση της Ανδρομάχης το 2022!

Πηγή: gpstomusic.gr

The post Eurovision 2024: O Στέλιος Κουδουνάρης ο ενδυματολόγος της Silia Kapsis; first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More