Ο σκηνοθέτης του video clip της Ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2024 συστήνεται στο ελληνικό κοινό!

Zac Wiesel: “Μέσα από το video clip θέλω να δείξω στο κοινό ποια είναι η Μαρίνα”!

Ημέρα επίσημων ανακοινώσεων χθες για την Ελλάδα και την ομάδα της Μαρίνας Σάττι, αφού όπως σας ενημερώσαμε και πριν λίγες ώρες, η φετινή μας συμμετοχή θα παρουσιαστεί μέσα από μία ειδική εκπομπή της ΕΡΤ1 στις 7 Μαρτίου!

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, ανάμεσα στις ανακοινώσεις ήταν, εκτός από την καλλιτεχνική ομάδα που θα αναλάβει την σκηνική εμφάνιση της Μαρίνας στο Μάλμε (Φωκάς Ευαγγελινός και Mecnun Giasar (Majnoon)), και το όνομα του σκηνοθέτη του video clip της Ελληνικής συμμετοχής, Zac Dov Wiesel. Ο Zac κατάγεται από το Σύδνεϋ της Αυστραλίας και όπως δήλωσε ο ίδιος παρακολουθεί τον διαγωνισμό από το 2015, όταν η Αυστραλία έλαβε μέρος για πρώτη φορά στο διαγωνισμό.

Μέσα από τα επίσημα social media της ΕΡΤ για τη Eurovision, ο ίδιος ο Zac συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό, ενώ μίλησε και για το τι να περιμένουμε από το video clip της Ελληνικής συμμετοχής του οποίου τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν:

Το video clip θα είναι πολύ χαρούμενοπειραματικό, κάνουμε πολλά πράγματα και βασική ιδέα είναι η Μαρίνα να μας ξεναγήσει στην Ελλάδα. Θέλουμε να δείξουμε στο κοινό ποια είναι η Μαρίνα. Πολλοί θα δουν την Μαρίνα για πρώτη φορά !

Zac Dov Wiesel

Όσον αφορά στην συνεργασία του με τη Μαρίνα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είπε:

Η Μαρίνα είναι καταπληκτική. Συμμετέχει σε όλες τις ομαδικές συνομιλίες! Θέλει να συμμετέχει σε όλα! Έχει τον έλεγχο και ξέρει τι θέλει. Είναι πολύ ωραίο να δουλεύεις με κάποιον που είναι τόσο παθιασμένος.

Zac Dov Wiesel

Ο Zac Dov Wiesel, ο σκηνοθέτης του video clip της ελληνικής συμμετοχής μάς μιλάει , κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων! @ertofficial_ #eurovisiongr #eurovision2024 #malmö #greece pic.twitter.com/iVJ7olrhqZ— EurovisionERT (@ErtEurovision) February 14, 2024

Υπενθυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στο πρώτο μισό του Β’ Ημιτελικού στις 9 Μαϊου.

Μείνετε συντονισμένοι, ο χρόνος έχει, ήδη, αρχίσει να μετράει αντίστροφα!

Πηγή: gpstomusic.gr

The post Ο σκηνοθέτης του video clip της Ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2024 συστήνεται στο ελληνικό κοινό! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Η Ζανέλ τραγουδά τις Μεγάλες Κυρίες του ελληνικού τραγουδιού

Η Σαλίνα Γαβαλά στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Γιάννα Βασιλείου στο studio!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More