Κίνηση στους δρόμους: Στον Κηφισό το μεγαλύτερο πρόβλημα – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Κίνηση στους δρόμους: «Οπλισμένοι» με υπομονή πρέπει να είναι για άλλο ένα πρωινό οι οδηγοί του Λεκανοπεδίου Αττικής, αφού και σήμερα (15/02) αυξημένη κίνηση εντοπίζεται στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα από νωρίς καταγράφεται στον Κηφισό, ιδιαίτερα, από Αττική Οδό μέχρι Ρέντη στην κάθοδο και από από τα ΚΤΕΛ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στην άνοδο.

Κίνηση συναντούν οι οδηγοί κατά τμήματα στην Κηφισίας προς Αθήνα, στη Μεσογείων προς το κέντρο της πόλης, στην ανηφόρα του Καρέα προς Κηφισίας και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά στο ύψος του Αλίμου.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα. https://t.co/OlsYO4l0gf

— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) February 15, 2024

Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

The post Κίνηση στους δρόμους: Στον Κηφισό το μεγαλύτερο πρόβλημα – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αυτός που δε ρισκάρει για σένα δεν είναι για σένα

Discovery Channel – Απίστευτη θεωρία: «Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται στη Βενετία»!

Μυτιλήνη: Άμεση κατάσβεση φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση μεταξύ Πέτρας και Μολύβου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More