Survivor Στατιστικά 13/2: Η Δώρα μπήκε ΤΟΠ-5 και απειελεί Δαλάκα-Ασημίνα

Survivor Στατιστικά 13/2: Η τελευταία ενημέρωση με τις επιδόσεις των διαγωνιζόμενων στο ριάλιτι επιβίωσης

Survivor Στατιστικά 13/2: Σας είχαμε πει ότι η Δώρα ανεβαίνει επικίνδυνα στα στατιστικά του Survivor. Πλέον έχει μπει στο ΤΟΠ-5!

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ βρίσκεται στην 6η εβδομάδα προβολής του. Ενάμιση μήνα μετά, ίσως έχουμε και τον πρώτο έρωτα στο παιχνίδι.

Αυτά, στις καλύβες, Διότι στον στίβο μάχης, η Δώρα Νικολή κάνει πράματα και θάματα. Από εκεί που οι αντίπαλοί της νόμιζαν ότι θα ξεφουσκώσει και λόγω ηλικίας, η 46χρονη φιλόλογος αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός.

Όχι μόνο μπήκε στο ΤΟΠ-10, όχι μόνο αποτελεί το αντίπαλο δέος για Δαλάκα και Ασημίνα στον στίβο μάχης, αλλά πλέον κοντεύει να τους πάρει και το σκαλπ.

Το 55% που έχει μπορεί ακόμα να μην φτάνει τα 70% των δύο παικτριών των Κόκκινων, αλλά σίγουρα τις ανησυχεί. Θα πρέπει να ιδρώσουν πολύ για να προστατεύσουν τον τίτλο του MVP, καθώς η Δώρα μπορεί να τους κόψει φαινομενικά εύκολες νίκες, μιας και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από Δαλάκα-Ασημίνα.

Σίγουρα έχει συζητηθεί on/off camera στην καλύβα, ότι θα πρέπει να αλλάξουν τα ματσαρίσματα, έτσι ώστε ο Φάνης να μην έχει εύκολο έργο. Μέχρι στιγμής βέβαια, το ότι διαλέγει τον Γκάνο και ότι ο Σάββας ήταν έξω με τραυματισμό, του έχει δώσει την ευκαιρία να αγγίξει πολύ υψηλά ποσοστά που φτάνουν… Σάκη Κατσούλη και Άρη Σοϊλέδη.

Πάντως γυναίκα θα είναι η 3η υποψήφια προς αποχώρηση-ΟΡΙΣΤΙΚΑ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ.

Survivor Στατιστικά 13/2: O Πίνακας με τα τελευταία στατιστικά

Πηγή: sportime.gr

The post Survivor Στατιστικά 13/2: Η Δώρα μπήκε ΤΟΠ-5 και απειελεί Δαλάκα-Ασημίνα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Κατερίνα Δαλάκα: Αυτά τα χρήματα έχει πάρει από όλα τα Survivor έως τώρα

Survivor Στατιστικά 5/6: Ο Φάνης Μπολέτσης παίζει τραυματίας αλλά δεν πέφτει με τίποτα

Survivor spoiler αποχώρηση 6/6: ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΦΑΒΟΡΙ παραμονής – Οι τέσσερις μονομάχοι και υποψήφιοι προς αποχώρηση

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More