Μακελειό στην Γλυφάδα: Πληροφορίες πως ο δράστης είχε 1,5 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό στην Ελβετία

Νέες αποκαλύψεις για το παρασκήνιο του μακελειού στη Γλυφάδα

Σωρηδόν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία με αφορμή την υπόθεση του μακελειού της Γλυφάδας.

Πριν από λίγο όπως αναφέρθηκε στο MEGA ο Αιγύπτιος δράστης φέρεται να είχε σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς σε Ελβετία και Ελλάδα.

Αναλυτικά όπως αναφέρθηκε από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο σχετικά με τους λογαριασμούς του Αιγύπτιου δράστη: «Έχουν περάσει 1.5 εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμό της Ελβετίας που έχει μαζί με την αδερφή του και 500.000 σε ελληνική τράπεζα».

Απειλές κατά του δράστη

O Γιώργος Καλιακμάνης, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στο LIVE NEWS για την υπόθεση.

«Πήρε την τσάντα, ανέβηκε, άφησε την τσάντα στη σκάλα μπήκε στο γραφείο της Μ. Καρνέση. Φαίνεται πως ζήτησε να μείνει στο σπίτι. Υπάρχουν μαρτυρίες που λένε πως τις προηγούμενες ημέρες κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε πως ‘’αν δεν φύγεις από το σπίτι θα σε κάψω σαν ποντίκι’’. Το έχει πει ο ίδιος σε ανθρώπους της εταιρίας και εκεί οι το έχουν καταθέσει. Το άλλο που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι πως δεν ήθελε να σκοτώσει κανέναν άλλον πέρα από τη Μαρία Καρνέση. Οι καταθέσεις λένε πως δεν έψαξε να βρει τη Δέσποινα Καρνέση. Μέχρι να γεμίσει την καραμπίνα, η Μαρία έφυγε και πήγε στο γραφείο του γαμπρού της, τότε ακολούθησε ο 70χρονος. Από τη αστυνομία γίνεται άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά προσπαθούν δουν και το εάν συνάντησε κάποιον πριν πάει στην εταιρία».

The post Μακελειό στην Γλυφάδα: Πληροφορίες πως ο δράστης είχε 1,5 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό στην Ελβετία first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Έρωτας χωρίς ανταπόκριση: Πώς να το χειριστείτε;

Mαντόνα: «Γιόρτασε» τον ένα χρόνο απο την ανάρρωσή της – «Η ζωή είναι όμορφη»

Στάρμερ: Δεν πέρασε τη νύχτα στη Ντάουνινγκ Στριτ – Η συνέντευξη Τύπου και το πρώτο υπουργικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More