Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που η συνάντηση με τον Πρίγκιπα Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά & η εργασιοθεραπεία της Κέιτ Μίντλετον

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας από τότε που πήρε εξιτήριο αναρρώνει στο Κάστρο του Ουίνδσορ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ ο Βασιλιάς Κάρολος αντιμετωπίζει τον καρκίνο σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς του. Έναν μήνα μετά την επέμβαση, έκανε το πρώτο της ταξίδι χωρίς να έχει διαρρεύσει καμία φωτογραφία της προκειμένου να είναι με την οικογένειά της και τον Βασιλιά Κάρολο ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, εδώ και λίγα 24ωρα η πριγκίπισσα βρίσκεται στο κτήμα Σάντριγχαμ στο Nόρφολκ με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ και τα παιδιά τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λούις και την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Η Daily Mail ανέφερε την Παρασκευή ότι η Κέιτ ήρθε με την οικογένειά της στο Νόρφολκ αφού πέρασε λίγο χρόνο μετά την επέμβαση στο Adelaide Cottage στο Windsor.

«Η Catherine αναρρώνει καλά», είπε μια πηγή στο πρακτορείο. «Ανυπομονούσε να αλλάξει το σκηνικό και θα μπορέσει να τα βγάλει εύκολα στο Νόρφολκ, ενώ τα παιδιά θα ξεκολλήσουν με τον Γουίλιαμ».

 Το ταξίδι του ζεύγους θα τους φέρει  τώρα πιο κοντά στον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος μένει στο Σάντρινγκχαμ αφού επέστρεψε εκεί την Τρίτη, εν μέσω της διάγνωσης καρκίνου.

Τον περασμένο μήνα, το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε «προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά» στην Κλινική του Λονδίνου και «είναι απίθανο να επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις μέχρι μετά το Πάσχα».

«Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής και αναμένεται ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για 10 έως 14 ημέρες, προτού επιστρέψει στο σπίτι για να συνεχίσει την ανάρρωσή της», είχε λεχθεί στην τότε ανακοίνωση.

«Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και ότι επιθυμεί τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία να παραμείνουν ιδιωτικά», είχε προστεθεί στην εν λόγω ανακοίνωση. «Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».

Ομαλή η ανάρρωση της Κέιτ χωρίς καμία παρέκκλιση

Εν τω μεταξύ, η Kinsey Schofield, παρουσιάστρια του podcast To Di For Daily, είπε στο Fox News Digital ότι η ανάρρωση της Κέιτ Μίντλετον είναι ομαλή και ότι η ίδια ήταν απασχολημένη στο σπίτι.

«Έχω ακούσει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας απαντούσε σε email, αλλά όλα έχουν δομηθεί έτσι ώστε να μην κατακλύζεται ή να ενοχλείται από μεγάλο όγκο δουλειάς», σημείωσε η Schofield.

«Η Κέιτ δεν παραβιάζει κανόνες. Ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του γιατρού, αλλά δουλεύει όταν μπορεί, για θέλει να είναι ενημερωμένη. Δεν περιμένουμε να τη δούμε να κυκλοφορεί με την επίσημη ιδιότητά της μέχρι το Πάσχα, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ ενεργή παρασκηνιακά».

Βασιλιάς Κάρολος: Αυτός είναι ο λόγος που η συνάντηση με τον Πρίγκιπα Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως η συνάντηση πατέρα και γιου κράτησε την περασμένη εβδομάδα λιγότερο από μία ώρα, παρότι οι δυο τους είχαν να βρεθούν μήνες καθώς οι σχέσεις τους είναι σύμφωνα με τα ΜΜΕ ψυχρές. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ένας ειδικός σε βασιλικά θέματα αποκάλυψε ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν μόνο για 30 λεπτά, έτσι ώστε ο βασιλιάς να κρατήσει χαμηλά τα επίπεδα άγχους του.

Ο Robert Jobson είπε αποκλειστικά στον βασιλικό συντάκτη της The Sun, Matt Wilkinson, ότι ο βασιλιάς Κάρολος συναντήθηκε την Τρίτη (6/2) μόνο για 30 λεπτά με τον γιο του, καθώς αν το τετ α τετ τους κρατούσε περισσότερο θα κατέληγε σε… δύσκολη συζήτηση. Όπως ανέφερε ο Jobson, ήταν πιθανόν να εμβαθύνουν σε περίπλοκα και αγχωτικά θέματα που θα εμπόδιζαν την ανάκαμψη του βασιλιά.

Ο ειδικός σε βασιλικά ζητήματα πρόσθεσε ότι η αρτηριακή πίεση του βασιλιά Καρόλου δεν πρέπει να είναι υψηλή. «Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, όποιος τύπος καρκίνου κι αν είναι, υποβάλλεται σε θεραπεία», εξήγησε.

Επίσης σημείωσε ότι: «Μετά το αρχικό φιλί και την αγκαλιά, “σε αγαπώ μπαμπά”, “ελπίζω να γίνεις καλύτερα σύντομα”, ποια θέματα θα τεθούν; Πράγματα που θα ανεβάσουν την αρτηριακή του πίεση».

The post Βασιλιάς Κάρολος: Ο λόγος που η συνάντηση με τον Πρίγκιπα Χάρι κράτησε μόνο 30 λεπτά & η εργασιοθεραπεία της Κέιτ Μίντλετον first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Πρόσκληση για κατάταξη στην Πολεμική Αεροπορία με την 2024 Γ’/ΕΣΣΟ

Ιράκ: Εντοπίστηκαν έξι αυτοσχέδιες βόμβες στο ιστορικό τζαμί Αλ Νουρί της Μοσούλης

Σε κατάσταση συναγερμού οι χώρες της Καραϊβικής για τον τυφώνα Μπέριλ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More