Χαμός σε πασίγνωστη πιτσαρία: Ο ιδιοκτήτης, ο chef, η διψασμένη για πίτσα πελάτισσα και το live

Χαμός σε πασίγνωστη πιτσαρία έγινε πριν λίγες ημέρες. Το λάθος του ιδιοκτήτη που έφερε τον πανικό όταν τον πήρε χαμπάρι η γυναίκα του

Ο αθεόφοβος ο ιδιοκτήτης της πασίγνωστης πιτσαρίας, δε δίστασε λίγο μετά τη 1 τα μεσάνυχτα να στήσει στον πάγκο του εργαστηρίου σκηνές που παραπέμπουν σε ταινίες του Σειρηνάκη.

Αφού έφυγαν όλοι οι υπάλληλοι πλην του σεφ του μαγαζιού, από την πίσω πόρτα μπήκε η μερακλού πελάτισσα και γειτόνισσα για να την χορτάσουν… πίτσα.

Αφού έπεσαν τα πρώτα φασώματα στο όρθιο, την έβαλαν στον πάγκο και άρχισαν να την “ταΐζουν” από πλάστη μέχρι πλαστικές μπανάνες, παράλληλα πάντα με τα εργαλεία τους!

Η ξαναμμένη πελάτισσα ούρλιαζε δίχως αύριο από το “τάισμα”, ενώ όλοι είχαν γίνει κόκκινοι από την ένταση των στιγμών, ενώ έσταζαν και ιδρώτα από την μάχη της στιγμής αλλά και της ζέστης.

Χαμός σε πασίγνωστη πιτσαρία: Το μοιραίο λάθος του ιδιοκτήτη που σήμανε συναγερμό

Η σύζυγος του ιδιοκτήτη ανησύχησε που καθυστερούσε ο καλός της και μπήκε στις κάμερες του μαγαζιού για να δει τι συμβαίνει. Τι το ήθελε; Είδε τσόντα σε live εκτέλεση φρικάροντας! Δεν έχασε όμως την ψυχραιμία της.

Βούτηξε το αυτοκίνητο και πήγε στο μαγαζί που συνεχιζόταν το “γλέντι”. Άνοιξε την πόρτα με το κλειδί της χωρίς να γίνει αντιληπτή και στάθηκε στην είσοδο του εργαστηρίου βγάζοντας το κινητό της και καταγράφοντας δια ζώσης αυτό που έβλεπε νωρίτερα από τις κάμερες.

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Δεν άργησαν να την πάρουν χαμπάρι και εκεί ήταν που έμειναν όλοι αγάλματα. Η πεινασμένη πελάτισσα στέγνωσε κατευθείαν και οι επιβήτορες έβαλαν την ουρά στα σκέλια.

Τα ουρλιαχτά της πελάτισσας μπορεί να κόπηκαν, αλλά άρχισαν να μπινελίκια της κερατωμένης συζύγου του ιδιοκτήτη. Μ….α τον ανέβαζε, κ…..η τον κατέβαζε. Ώσπου έφτασε η σειρά της πελάτισσας, που έφυγε από το μαγαζί σέρνοντάς της γυμνή από τα μαλλιά η σύζυγος φωνάζοντάς την π….α, βρωμιάρα, β…..του, κ…..α και άλλα κοσμητικά επίθετα.

Ο σαστισμένος ιδιοκτήτης φώναζε στον σεφ “Ρε μ….α σου είπα να θυμηθείς να μου πεις να κλείσω τις κάμερες. Δες τα χάλια μας τώρα”.

Η απατημένη σύζυγος, πέταξε τον άντρα της από το σπίτι από το σπίτι αλλά και από το μαγαζί μιας και είναι στο όνομά της, ενώ ο σεφ απολύθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

The post Χαμός σε πασίγνωστη πιτσαρία: Ο ιδιοκτήτης, ο chef, η διψασμένη για πίτσα πελάτισσα και το live first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Επίδομα Παιδιού: Λήγει η προθεσμία για τα δικαιολογητικά – Πότε ξεκινούν οι επόμενες αιτήσεις

ΗΠΑ: Η κληρονόμος της δυναστείας Ντίσνεϊ αναστέλλει τις δωρεές μέχρι να αποσυρθεί ο Τζο Μπάιντεν

Πακιστάν: Νεκροί και τραυματίες από πτώση πούλμαν σε χαράδρα

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More