Θρίλερ με 50χρονο νεκρό άνδρα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια – Βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ, για τον εντοπισμό νεκρού άνδρα, στο διαμέρισμά του στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το θύμα φέρει τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα μαχαίρι.

Οι Αρχές προχώρησαν σε μια προσαγωγή ενός άνδρα ο οποίος εξετάζεται. Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν νωρίς το πρωί της Πέμπτης, τον άνδρα νεκρό σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στη Χαριλάου Τρικούπη, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είχε προηγηθεί ενημέρωση για έντονο καβγά μέσα στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε νεκρός ο άνδρας.

Το θύμα έφερε θανάσιμο τραύμα στο κεφάλι από κάποιο, αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής αντικείμενο. Να σημειωθεί πως δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 50χρονος άνδρας ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου φιλοξενούνταν από τον 48χρονο ιδιοκτήτη του που έχει προσαχθεί και φέρεται να είναι υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.

The post Θρίλερ με 50χρονο νεκρό άνδρα σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια – Βρέθηκε χτυπημένος στο κεφάλι first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Τεμπονέρας – Σακελλαρίδης: «Υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση ενός νέου προοδευτικού πόλου»

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει κάθε αρχάριος ποδηλάτης

Επίδομα ανεργίας: Από τον μισθό θα εξαρτάται πλέον το ύψος του

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More