Λαμία: Σοβαρό ατύχημα με παράσυρση πεζού στην πλατεία Πάρκου

Στο νοσοκομείο βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη ένας 87χρονος από τη Λαμία σοβαρά τραυματισμένος έπειτα από την παράσυρσή του από βανάκι στο κέντρο της πόλης.

Το ατύχημα που κατεγράφη από κάμερες καταστημάτων σημειώθηκε όταν ο άνδρας στην προσπάθειά του να περάσει μέσω της διάβασης πεζών να περάσει απέναντι στην πλατεία από το τριγωνάκι που βρίσκεται στην νότια είσοδο του Πάρκου.

Μπροστά του είναι δύο γυναίκες κι εκείνος όταν βλέπει το βαν να έρχεται με ταχύτητα προς το μέρος του, επιταχύνει με αγωνία, ωστόσο δεν προλαβαίνει και τον χτυπά ο καθρέφτης από το βανάκι.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο του lamiareport.gr:

Δείτε και βίντεο με τις πρώτες στιγμές μετά την παράσυρση:

Ο ηλικιωμένος μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκε αιμόφυρτος στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου του έγιναν ράμματα στο μέτωπο, καθώς και όλες οι απαραίτητες εξετάσεις. Το επόμενο 24ωρο όμως θα δείξει αν υπάρχει κάποιο σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι από την πτώση.

The post Λαμία: Σοβαρό ατύχημα με παράσυρση πεζού στην πλατεία Πάρκου first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

Αττική: Συνελήφθη 24χρονος για εκδικητική πορνογραφία

Κουνέλα στην κυριολεξία! Αυτή η γυναίκα έχει… 44 παιδιά (vid)

Tips για πιο ευχάριστη γυμναστική στο σπίτι σας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More