Galentine’s Day: Τι να φορέσεις αν βγείτε κοριτσοπαρέα

Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να είναι εκείνη που περιμένουν με ανυπομονησία οι περισσότεροι ερωτευμένοι, δεν σημαίνει όμως πως δεν μπορείς να την γιορτάσεις με τις φίλες σου! Η Galentine’s Day, δηλαδή Girls Valnetine’s Day, είναι μια μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου στις 13 Φεβρουαρίου και είναι η τέλεια μέρα να τιμήσεις την σχέση σου με τις φίλες σου!

Τι είναι η Galentine’s Day

Η γιορτή αυτή, ως Galentine’s Day έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε μια τηλεοπτική σειρά (Parks & Recreation), όπου η πρωταγωνίστρια γιορτάζει κάθε χρόνο την μέρα αυτή την φιλία της με τις αγαπημένες της γυναίκες. Όπως είχε αναφέρει και η ίδια, είναι η αγαπημένη της μέρα. Εκείνη και οι φίλες της, αφήνουν τα παιδιά μαζί με τους άντρες τους και μαζεύονται στις 13 Φεβρουαρίου για φοβερό πρωινό και πολύ διασκέδαση!

Σιγά σιγά όμως, η γιορτή αυτή έγινε δημοφιλής και στην πραγματική ζωή. Μπορεί να έπαιξε ρόλο στην γρήγορη διάδοση της γιορτής, ο ρόλος της φιλίας στις μέρες μας. Αλλά και η αλλαγή της νοοτροπίας πως η γυναικεία φιλία είναι κάτι συμπληρωματικό, σαν αξεσουάρ, στην καθημερινότητα μιας γυναίκας.  Ο κοινωνικός μας περίγυρος, οι κοριτσοπαρέες μας, έχουν τεράστιο ρόλο στην διαμόρφωση  της προσωπικότητας μας! Είναι ευκαιρία λοιπόν, να γιορτάσεις αυτό τον μοναδικό δεσμό που έχετε με τις φίλες σου! Αν κάτι  χαρακτηρίζει αυτή τη μέρα, είναι η εκτίμηση όλων όσων προσφέρει η μια στην άλλη μέσω της σχέσης σας και η θετικότητα και αγάπη γύρω από αυτό.

Ωραία, και πως μπορείς να γιορτάσεις την Galentine’s Day; Οι τρόποι είναι πολλοί, και σίγουρα αν λάβεις υπόψη σου τις συνήθειες και χόμπι της κοριτσοπαρέας σας, θα βρεις ακόμη περισσότερες διασκεδαστικές δραστηριότητες! Οι πιο συνηθισμένοι τρόποι που βλέπουμε και στα social media, είναι η διοργάνωση πάρτι, η βραδινή έξοδος για ποτό ή και φαγητό. Ή ακόμη και το brunch date!

Δες επίσης: 10 Ρομαντικές ιδέες διακόσμησης για τη μέρα του Αγ. Βαλεντίνου!

Τι να φορέσεις αν βγείτε κοριτσοπαρέα Αγίου Βαλεντίνου

Για την women-only ημέρα, πρέπει να βάλεις και τα κατάλληλα ρούχα! Μιας που η γιορτή αυτή είναι μια μόλις μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου, έχει και αυτή άρωμα ρομαντισμού και πάθους. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ, καρδούλες και floral σχέδια παντού, και κομψά κοσμήματα!  Άλλωστε, και η φετινή τάση στην μόδα περιλαμβάνει animal print, και κόκκινα χρώματα! Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για το τι να φορέσεις την Galentine’s Day, για να πετύχεις ένα άκρως θηλυκό και ερωτεύσιμο λουκ.

Το κόκκινο και οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι ατέλειωτοι. Και όλοι αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Το παραπάνω outfit αποτελεί μια πιο κλασσική και διαχρονική εμφάνιση. Καθώς θυμίζει και λίγο δεκαετία πριν το 2000. Ένα κόκκινο φόρεμα με αντίστοιχα τακούνια η μποτάκια αν έχει κρύο! Και ένας φιόγκος στα μαλλιά θα πηγαίνει τέλεια για το brunch πρωινό σας!

Δες επίσης: Φόρεσε το κόκκινο χρώμα με αυτούς τους 4 τρόπους

Για πιο τολμηρή και αισθητή εμφάνιση, παίξε με τις αποχρώσεις του κόκκινου και του ροζ. Ένας ωραίος συνδυασμός είναι τα έντονα γεμάτο πάθος κόκκινα ρούχα ως αξεσουάρ. Με τις πιο απαλές αποχρώσεις του ροζ να κυριαρχούν! Σκέψου το μπλέιζερ που ίσως έχεις ξεχασμένο στην ντουλάπα σου ή το τοπ που δεν έχεις φορέσει αρκετό καιρό.

Δες επίσης: Ιδέες για σχέδια νυχιών για τη γιορτή των ερωτευμένων!

Αν ακόμα δεν ξέρεις τι να φορέσεις την Galentine’s Day

Και δεν έχεις και κάποιο κατάλληλο συνολάκι; Τα ψώνια της τελευταίας στιγμής είναι πιο εύκολα όταν ξέρεις τι ψάχνεις. Μερικά ρούχα και αξεσουάρ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και την Galentine’s Day, που ξεχώρισαν σε καταστήματα όπως τα Stradivarius και h&m: 

 

Αξεσουάρ από τα Stradivarious.

Σετ σακάκι παντελόνι και ροζ τοπ από τα h&m.

The post Galentine’s Day: Τι να φορέσεις αν βγείτε κοριτσοπαρέα first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

4 Μαγιό Zara που πρέπει να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι

Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου του 2024

Φυσικοί τρόποι που καταπολεμούν το άγχος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More