Τι έπαθε ο Χριστιανός: Τα έμπλεξε με τον κολλητό του άντρα της, τον παίρνει και στις οικογενειακές διακοπές! Την ξέρουμε όλοι!

Τι έπαθε ο Χριστιανός: Ιστορίες βγαλμένες απ’ τη ζωή… Σημασία δεν έχει ποιος είσαι, αλλά τι περνάς και εδώ θέλησε να μοιραστεί τα βάσανα

Θέλοντας και μη είναι ένα αναγνωρίσιμο άτομο αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της την αναγκάζουν κάθε βδομάδα να φιγουράρει στα περιοδικά. Η αλήθεια είναι πως αυτό στην αρχή της άρεσε πάρα πολύ. Κομμωτήρια, μακιγιάζ, ρούχα, κοσμήματα… ζούσε για όλα αυτά!

Σήμερα, όμως, είναι ο μεγάλος της φόβος αφού εάν μαθευτεί η παράνομη σχέση της δεν θα μπορέσει να ξανακυκλοφορήσει!

Και αφηγείται η ίδια

Λοιπόν, όλα ξεκίνησαν πριν 1 χρόνο, σε μια βραδινή έξοδο όπου μαζί μας ήταν και ο καλύτερος φίλος του άντρα μου. Καιρό πριν είχα καταλάβει ότι με φλέρταρε χωρίς όμως να ανταποδίδω.

Τι έπαθε ο Χριστιανός: Τα έμπλεξε με τον κολλητό του άντρα της, τον παίρνει και στις οικογενειακές διακοπές! Την ξέρουμε όλοι!

Εκείνο το βράδυ, όμως, ήταν πολύ διαφορετικό…

Λίγο το ποτό, λίγο η απρόοπτη συνάντηση του συζύγου μου με υψηλά υφιστάμενο στέλεχος που τον ανάγκασε για αρκετή ώρα να είναι μακριά ήταν μόνο κάποιες από τις αιτίες που μας έφεραν πιο κοντά.

Η διπλή ζωή της Γ.: Τις καθημερινές δασκάλα, τα Σαββατοκύριακα ιέρεια

Στην αρχή με πλησίασε, αρχίσαμε να χορεύουμε όπου ήρθαμε πολύ κοντά, μου πέρασε το χέρι στη μέση και μετά λίγο πιο κάτω. Μου ψιθύρισε στο αυτί πόσο πολύ του αρέσω και πως με σκέφτεται συνέχεια!

Στη συνέχεια μου είπε ότι θα ήθελε να συναντηθούμε είτε εκείνο το βράδυ είτε την επόμενη μέρα.

Καιρό είχα να νιώσω έτσι! Αν και ο άντρας μου, μου προσφέρει τα πάντα (υλικά αγαθά) εντούτοις δεν είναι τόσο τρυφερός μαζί μου όπως παλιά. Με αυτόν ένιωσα και πάλι σημαντική! Εκείνος είναι διαζευγμένος με δυο παιδιά οπόταν ήταν πιο άνετος και είχε και τον δικό του χώρο.

Τον συνάντησα την επόμενη μέρα στο διαμέρισμα του. Κάναμε έρωτα, ήταν τέλεια! Όπως μου είπε ο λόγος που ήρθε κοντά με τον άντρα μου ήμουν εγώ αφού του άρεσα από την πρώτη στιγμή που με είδε.

Από εκείνη την μέρα μέχρι και σήμερα είμαστε αχώριστοι! Τον συναντάω κρυφά, έρχεται μαζί μας σε dinner, parties και στο σπίτι όπου εκεί προσπαθούμε να συναντηθούμε κρυφά για ένα χάδι και ένα φιλί.

Πως αναστάτωσε την πόλη με μια ερωτική αγγελία – Ζητά 24ωρη συνεύρεση – Δες που

Φέτος, ήρθε μαζί μας και στις διακοπές

Μέναμε δίπλα – δίπλα και παρίστανα την κουρασμένη για να μην ακολουθήσω το σύζυγο μου και την υπόλοιπη παρέα, το ίδιο έκανε και εκείνος και έτσι βρίσκαμε την ευκαιρία και συναντιόμασταν.

Αν και νιώθω τύψεις, εντούτοις ζω ένα μεγάλο έρωτα που δεν θέλω να τελειώσει. Αν δεν ήμουν αυτή που είμαι θα ζητούσα διαζύγιο αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει.

Ο κύκλος μας θα με κατακρίνει, δεν θα μπορέσω να ξαναβγώ στην κοινωνία, πέρα από αυτό δεν θα μπορέσω να έχω την πλούσια ζωή που κάνω τώρα!

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

The post Τι έπαθε ο Χριστιανός: Τα έμπλεξε με τον κολλητό του άντρα της, τον παίρνει και στις οικογενειακές διακοπές! Την ξέρουμε όλοι! first appeared on Kliktv.gr.

Related posts

4 νέοι τρόποι να κάνεις reboot στη σχέση σου

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Απίστευτο! Αυτοί είναι οι λόγοι που οι γυναίκες φωνάζουν στο κρεβάτι

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Read More